Oferte de muncă în străinătate

0
1385

Cei aflați în căutarea unui job sau dornici să facă o schimbare pot alege acum din oferta de locuri de muncă din străinătate. Pe platforma BestJobs sunt în acest moment în jur de 2.000 de anunțuri de joburi în Europa pentru diverse domenii de activitate.

Cele mai multe oferte sunt în Ungaria (280 anunțuri), Polonia (275 anunțuri), Germania (265 anunțuri), Franța (218 anunțuri) și Anglia (141 anunțuri).

În ceea ce privește domeniile de activitate cele mai multe oferte sunt pentru office jobs, urmate de ofertele din IT și din domeniul medical.

În Ungaria se caută în special personal pentru office jobs (serviciu clienti, resurse umane, marketing, administrativ, financiar – 58 anunțuri), șoferi și mecanici auto (49 anunțuri), persoane cu experiență în vânzări (39 anunțuri). Cele mai multe oferte din Polonia sunt pentru activități de birou (121 anunțuri), vânzări (46 anunțuri) și programatori (43 anunțuri). În Germania se caută muncitori în construcții (85 anunțuri), medici (58 anunțuri) și programatori (34 anunțuri). Personalul medical este în topul căutărilor și în Franta (52 anunțuri), urmat de personalul pentru office jobs (44 anunțuri) și cel în vânzări (35 anunțuri). Oferta din Anglia se adresează în special domeniului medical (34 anunțuri), programatorilor (27 anunțuri) și celor interesați de office jobs (19 oferte).

Celelalte țări vin cu oferte pentru personalul cu experiență în HoReCa (majoritare în Serbia și Cipru), pentru programatori (Belgia și Cehia) și pentru office jobs (Irlanda și Bulgaria). Țările nordice caută în special medici și șoferi, în sudul Europei se caută personal pentru office jobs, iar țările din centrul Europei au oferte pentru programatori, șoferi și pentru personal medical.

În fiecare din aceste țări există oferte pentru activități diverse: servicii de curățenie/menajere, îngrijire persoane la domiciliu, baby sitting, muncitori în producție,  grădinari sau lucrători în ferme, cusătoare, profesori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here