OFERTE de la Eturia pentru o iarnă exotică

0
1360

Vacanța de iarnă este o oportunitate ideală pentru relaxare, bucurie, cunoaștere și recăpătarea energiei înainte de noul an ce bate la ușă. Și parcă locul potrivit pentru toate acestea este cât mai departe de casă!

Eturia îți propune cele mai atractive oferte de iarnă! Încearcă circuitele de Crăciun și Revelion din Mexic sau Asia (itinerar cu 5 țări), două regiuni atât de diferite: de la vestigii mayașe și orașe coloniale, la metropole cosmopolite îmbinate cu aroma condimentelor mâncării de stradă din cartierele tradiționale. Pe care ai alege-o?

Dacă îți dorești confortul unui grup, îți sugerăm vacanțele alături de însoțitor: vino pe tărâmul pinguinilor în croaziera din Antarctica (itinerar cu 4 țări) sau în regatul leilor, Kenya, în circuitul vieții tale!

Gândul îți stă doar la relaxare pe o plajă? Atunci îți oferim un sejur în Filipine împărțit între Manila și Boracay sau un sejur în Barbados îmbinat cu o croazieră în Marea Caraibilor.

În funcție de vacanța aleasă, tarifele pornesc de la 1.600€/persoană.

__

Eturia, prima agenție de turism din România specializată în vacanțe exotice personalizate, pune la dispoziția turiștilor români vacanțe tailor made în peste 120 de destinații din întreaga lume, dar și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Mai mult, companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop, asigurarea medicală și storno), transformă vacanțele în experiențe la superlativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here