O firmă românească a prins un contract și va lucra pentru celebrul turneu de tenis de la Roland Garros

0
1729
Roland Garros

Alu Design, o firmă specializată în servicii de proiectare în domeniul construcţiilor, va produce trei kilometri de balustradă pe care îi va exporta în Franţa, în cadrul planului de renovare a complexului care găzduieşte turneul de tenis Roland Garros.

Compania a lucrat la proiecte de biro¬uri precum Charles de Gaulle Plaza, City Gate sau America House. „Timp de 17 ani am arătat că se poate ca o firmă românească să aibă capacităţile necesare pentru a concura cu lumea întreagă. Am făcut studii chiar şi în SUA, reuşind să vindem şi acolo din capacităţile noastre”, a declarat la ZF Live Raluca Ursu, arhitect şi dezvoltator regional în cadrul Alu Design.

Avem specialiști, dar ducem lipsă de bună organizare

România are specialişti arhitecţi şi ingineri care pot concura pe oricare altă piaţă din lume, însă „duce în continuare lipsă de o bună organizare pe şantiere”. De aceea, „pentru a ajunge la un anumit nivel calitativ al proiectelor, este nevoie de un control mai ridicat faţă de alte ţări”, a mai spus Raluca Ursu. Alu Design este o firmă cu capital 100% românesc, care şi-a început activitatea în 1999. Începând cu anul 2000, respectiv 2005, Alu Design şi-a concentrat activitatea şi pe pieţele externe, astfel că a executat proiecte în Franţa, Anglia, Germania, ulterior testând şi câteva pieţe mai „exotice” precum India, Arabia Saudită sau Kazahstan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here