Nu exista succes in business daca nu tii pasul cu tehnologia

0
1627

Cunoscuta zicala ca mass-media este a patra putere din stat poate fi aprobata utilizand ca argument faptul ca aceasta, impreuna cu telecomunicatiile, au contribuit in mod considerabil la inmultirea tranzactiilor la nivel mondial. Se pare ca acest fapt a reusit, oarecum, sa combata chiar si bine cunoscuta amenintare de razboi comercial dintre SUA si China.

Analiza globala dezvaluie un rezultat de 2,5 miliarde USD in prima jumatate a acestui an, depasind astfel valoarea maxima a perioadei nuantate, subliniindu-se intensitatea achizitiilor, in ciuda tensiunilor geopolitice din ce in ce mai acute.

Ritmul record al negocierilor si al tranzactiilor contrasteaza in totalitate cu amenintarea razboiului comercial dintre SUA si China si, mai mult de atat, cu noile temeri aparute in legatura cu instabilitatea politica din zona euro.

Avand ca avantaje reducerea impozitului pe profit si cresterea economica puternica, sub conducerea lui Trump, consiliile americane s-au concentrat si mai mult pe tranzactii care sa le permita fie sa-si consolideze diverse industrii, fie sa concureze impotriva valului de perturbari digitale.

„Marile schimbari ce au loc in domeniul tehnologiei, practic, obliga toate industriile sa tina pasul cu noutatile si sa isi construiasca mai multe strategii.  Valurile economice si mediul de finantare puternic si consecvent, fac ca piata actuala de fuziuni si achizitii sa nu fie prea surprinzatoare.”, a spus Blair Effron.

Scott Barshay, partener al firmei de avocatura Paul Weiss, a declarat: „Piata de fuziuni si achizitii a continuat sa fie foarte puternica in prima jumatate a acestui an si se estimeaza ca va continua similar si in a doua jumatate a anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here