Nu aruncați cărțile!

0
3544
Deși câteodată e bun și Internetul în amintirea istoriei noastre.
Numele de luptă “Hendschar” și-l trag din denumirea de luptă a iataganului turcesc!
Iată aici avem dovada clară a unei vechi înțelegeri germane cu lumea musulmană a otomanilor.  De altfel nu ne sunt străine nici înțelegerile dintre Hitler și Imamul Palestinei la acea dată.
Avem aici o înțelegere între doi titani ai cruzimii militare fără precedent – Germania nazistă și Ottomanii.
Când spun că problema de astăzi a Europei este aceeași dintotdeauna – trebuie înțeleasă in contextul istoric al Europei noastre.  Respectiv o Germanie și-o Turcie care-și doresc Răzbunarea și întoarcerea  măreției lor istorice. Își doresc din nou locul în fruntea mesei prin eliminarea – sau mai bine zis, prin asimilarea, celorlalți!  Bineînțeles fiecare în sfera lui!  Dar victoria fiecăruia implică o înțelegere comună a câmpului de luptă!
În suport, aduc în discuție aici două argumente – unul că ISIS și războiul Syrian n-ar fi fost posibile sau poate ar fi fost la o scară infinit mai mică, fără ca toți Luptătorii ISIS să tranziteze Turcia.  În ambele sensuri – mergând să lupte sau întorcându-se “acasă” (Anglia Franța Germania etc) pentru a ajuta la îndoctrinarea-militantă a tineretului musulman!  Al doilea Argument il constituie determinarea fără precedent a Germaniei de islamizare forțată a Europei prin aducerea musulmanilor aici.  De fact este o destabilizare după vechiul dicton Divide et impera.  În context, am numai cuvinte de laudă și respect pentru Orbán care-a reușit să oprească masacrul prin crearea unei disensiuni între membrii Uniunii în ce privește această invazie musulmană.
De ce ne-am codi noi în a gândi așa când Germania a coordonat venirea câtorva milioane de musulmani în proaspăta Uniune care acum sângerează aproape zilnic la mâna acestor sălbatici?!?
Iată aici – după aproape 75 de ani, jurământul acestor trupe de elită renumite prin cruzimea lor – “…and earned a reputation for brutality and savagery, not only during combat operations, but also through atrocities committed against Serb and Jewish…”.  Fapte! Cum spun întotdeauna  – fapte nu păreri!
Enjoy :))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here