Noutati de la Atomos, Blackmagic Design si SmallHD

0
878

Noul monitor de 5 inci Atomos Shinobi

Atomos a primit de-a lungul anilor destule cereri pentru un monitor fara inregistrare. Compania in sfarsit a raspuns prin lansarea monitorului Atomos Shinobi, cu diagonala de 5.2 inci.

Noul Shinobi a fost gandit in special pentru vloggeri, producatori de continut pentru YouTube si fotografi care folosesc aparatul fara ecran de tip flip out sau doar vor un ecran mai mare cu performante mai bune in medii exterioare de filmare/fotografiere. Ceea ce aduce in plus Atomos Shinobi fata de Ninja V, cel mai apropiat model cu care poate fi comparat, este functia de imagine in oglinda, foarte utila atunci cand videograful se filmeaza singur.

Citeste pe larg despre noul Atomos Shinobi

Blackmagic Design anunta URSA Mini Pro 4.6K G2

Blackmagic va duce URSA Mini Pro 4.6K G2 un pas mai departe adaugand parti electronice noi, senzor de imagine Super 35 4.6K HDR, 15 stopuri de gama dinamica, filmare la un frame rate de pana la 300 fps, Blackmagic RAW si multe altele.

A doua generatie a camerei URSA Mini Pro 4.6K G2 arata similar cu modelul original insa partea electronica a fost complet regandita si a fost adaugat de asemenea un nou senzor de imagine, o gama dinamica de 15 stopuri si un noua sensibilitate ISO de 3200, toate acestea combinandu-se pentru a sustine un frame rate ridicate de pana la 300 cadre pe secunda in full HD cu Blackmagic RAW. In plus, URSA Mini Pro 4.6K G2 are un nou port USB-C pentru inregistrare direct pe discuri externe, la fel ca in cazul lui Pocket 4K.

Citeste pe larg despre noua URSA Mini Pro 4.6K G2

SmallHD lanseaza monitorul FOCUS 7

Dupa ce monitoarele Focus de 5 inci au castigat popularitate la nivel global, SmallHD adauga liniei sale de monitoare o noua versiune de 7 inci: FOCUS 7. Acesta este de asemenea un monitor touchscreen si disponibil la un pret competitiv pentru videografi independenti si echipe mici de productie.

Pretul competitiv este unul dintre elementele cheie in cazul noului model, FOCUS 7 urmand sa fie comercializat la aproximativ jumatate din pretul unui 702 Bright. Desigur, odata cu scaderea pretului dispar si cateva functii, mai exact nu exista nicio intrare SDI si are o intrare HDMI, dar nu si o iesire.

Citeste pe larg despre noul SmallHD FOCUS 7

 

Accesorii Bright Tangerine pentru Sony VENICE & Blackmagic URSA Mini

Bright Tangerine si-a adaugat in portofoliu noi accesorii pentru Sony VENICE si Blackmagic Ursa Mini, parte din gama Left Field. In prezent, aceasta mai contine accesorii pentru ARRI Alexa Mini, RED DSMC2 si Canon C200.

Noile kit-uri Left Field includ mecanisme de culisare pentru placile superioare si inferioare, cu o multitudine de gauri pentru accesorii si sisteme pentru accesorii ARRI. Spre deosebire de alte produse, precum noul cage Canon C200 care este dedicat unei singure camere, kit-ul lansat acum este compatibil atat cu Sony VENICE cat si cu Blackmagic Design Ursa Mini Pro. Utilizatorul doar foloseste alte gauri de montare in functie de camera.

Citeste pe larg despre noile accesorii Bright Tangerine

 

Este disponibil noul DaVinci Resolve 15.3

Blackmagic Design tocmai a lansat cel mai nou update pentru DaVinci Resolve, si anume versiunea 15.3, cu sustinere pentru proaspat anuntata camera video profesionala URSA Mini Pro G2 si pentru Blackmagic RAW SDK 1.3. In plus fata de update-uri, noua versiune aduce si un numar de imbunatatiri si rezolvarea unor bug-uri.

Citeste pe larg despre ce contine DaVinci Resolve 15.3

 

Werner Gruber la Festivalul de la Cannes

Regizorul si producatorul Igor Sadovski va prezenta la Festivalul de la Cannes thrillerul WERNER GRUBER, o productie Cinemascope S in colaborare cu Pascaru Production si O-VIDEO.

Din distributie fac parte Nicolae Jelescu, Alina Stoianov, Rada Ixari, Costea Ipati, Cristina Sadovski, Olesea Svecla, Lilia Bejan, Nicolae Darie, Alexandru Cralov, Ion Juglea, Artiom Oleacu, Dumitru Ionascu, Vlad Marcoci, Aliona Bereghici si Ion Nicov. Igor Sadovski este cunoscut pentru scurt-metrajele Flutulus, Medalion, Spectrum si Canon.

Vezi aici trailerul peliculei Werner Gruber

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here