Noua perceptie a DNA-niste abuzatori care se cred mici Dumnezei pe tarlaua lor…

0
1523

Excelent textul liderului ALDE Catalin Beciu, cunoscut ca fiind unul dintre politicienii care au curaj sa denunte public abuzurile si derapajele comise de parchetul condus de doctorita Laura Kovesi (foto 1).Fost vicepresedinte ALDE, Catalin Beciu (foto 2) acuza DNA de tradare nationala, sustinand ca este reprezentantul intereselor straine si ca a contribuit din plin la blocarea dezvoltarii Romaniei. Beciu considera ca parchetul lui Kovesi ar trebui investigat de o alta structura de parchet, mai exact de parchetul militar, si in final condamnat in ansamblu.

Intr-o postare pe Facebook, de vineri 11 august 2017, Catalin Beciu precizeaza ca in opinia sa jumatate dintre procurorii DNA ar trebui sa faca puscarie. Iar asta pentru abuzurile comise si pentru modul jegos in care si-au arogat o aparenta sustinere populara. De asemenea, in aceeasi posatare, liderul ALDE ofera o informatie in premiera. Si anume ca impotriva sefului DNA Ploiesti, procurorul Lucian Onea, a fost depusa o plangere penala pentru cercetare abuzuiva, o plangere ce este cu siguranta intemeiata.

Iata textul lui Catalin Beciu:

Aud ca Onea – prim procurorul de la Prahova – are o ditamai plangerea pentru cercetare abuziva.

Sigur e intemeiata.

Nu stiu ce mecanism i-a facut pe astia sa se simta dumnezei.

Exact tipul asta de dileala, combinata cu nemernicie multa, a facut posibila aparitia lagarelor, acum nu foarte mult timp.

Acelasi tipar: ajung unii sa creada ca stiu ei ‘Planu’ Mare’ si ca nu conteaza indivizii pe care ii distrug, fiinca au ei o misiune divina. Auzi, mah? In misiunea asta divina, n-ai vrea tu sa-ti distrugi nevasta, copiii ori mama? Stiu, n-au furat. Ai tai sunt perfecti.

Bai, nu sunt. Poate ca dat spaga la doctor, la scoala sau, mai clar, traiesc din salariul pe care il castigi tu comitand infractiuni, cum e asta cu cercetatea abuziva, care e mai grava decat orice furt.

Este incredibil ce se intampla!

Jumatate din aia de la DNA ar trebui sa faca puscarie, pentru abuzurile pe cate le-au facut si pentru felul jegos in cate si-au arogat o aparenta sustinere populara. ‘Vreti bogati la puscarie?’. Ia puneti intrebarea asta intr-un sondaj de opinie, sa vedeti ce iese. Ce credeti ca or sa raspunda aia de pe Taraf TV? Credeti ca or sa spuna ca-i vor inchisi doar pe aia care au furat si ca ii respecta pe aia care muncesc de rup?

La ce butoane au fost in stare sa umble…

Tara asta n-a avut niciodata asa trib de salbatici cu atatea parghii in maini.
Trebuie sa se termine.

DNA – ca reprezentant al intereselor straine si inhibitor al progresului tarii – trebuie condamnat in ansamblu.

Tine tot de parchet.

De ala militar…

Update:
Eu n-o sa fac asa cum fac ei. Cred in prezumtia de nevinovatie, chiar si cand e vorba de DNA-si. Totusi, sunt din Ploiesti si aud multe. Aici s-au comis cele mai mari abuzuri. Sub obladuirea cui? Corect. Cine a girat treaba asta, de la Bucuresti? Corect.

Inca ceva: nu ma mai avertizati ca se vor razbuna astia. Nu-mi pasa si nu am tipul asta de anxietate. Daca tacem cu totii, ne ia dracu’ de nu ne vedem.

Va recomand tuturor sa nu mai stati in genunchi. Industria fricii se bazeaza pe…frica.

Ripostati. N-au zece milioane de locuri in puscarii si, oricum, lasitatea n-are nicio scuza.

Patachie se numea stra-strabunicul meu, din partea tatei, erou in razboi. Un alt strabunic, din partea mamei, a infundat puscariile comuniste, doar pentru ca a fost comerciant.

Ce sa le spun, cand ne-om vedea, pe lumea ailalta? Ca mi-a fost frica de Codruta si de Onea? Pe bune?

N-am chef sa ma scuipe”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here