Noile telefoane iPhone 13, disponibile pentru precomandă ȋn rețeaua Altex și Media Galaxy, din 1 octombrie

1
1405

Precomenzile pentru telefoanele din gama iPhone 13 au ȋnceput, ȋn magazinele fizice și online Altex și Media Galaxy, din 1 octombrie. Produsele vor fi disponibile clienților din România de pe 8 octombrie.

,,Altex și Media Galaxy au devenit branduri sinonime cu tehnologia și ȋncercăm să fim mereu primii care oferă clienților acces la cele mai noi apariții din domeniu. iPhone 13 este unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului, și ne dorim ca Altex să devină destinația preferată a clienților Apple, de aceea am extins prezența telefoanelor iPhone 13 în toată rețeaua Altex și Media Galaxy“, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Noile smartphone-uri au la bază o tehnologie nouă, display mai bun, sistem foto-video avansat, autonomie mai mare a bateriei (1,5 – 2,5 ore ȋn plus față de modelele anterioare), design elegant și rezistent la apă.

Ultima gamă de telefoane Apple are patru modele – iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Primele două vor fi disponibile ȋn cinci culori, iar ultimele ȋn patru culori.

Spațiul de stocare al unui iPhone 13 variază între 128GB și 512GB, iar pentru variantele Pro și Pro Max, capacitatea de stocare urcă, pentru prima dată, până la 1TB.

Online unboxing cu Mihai Morar

Lansarea iPhone 13 ȋn România va fi marcată de un eveniment online –https://www.facebook.com/events/214006954054306/ – pe 8 octombrie, ȋn care Mihai Morar, alături de un ambasador Apple, vor face un live unboxing al smartphone-ului iPhone 13 Pro.

Cei care se abonează la newsletter-ul Altex vor fi ȋnscriși automat la o tombolă cu premii wow – produse iPhone 13, iPad 9 și Watch 6.

Despre Altex România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here