Noi cifre dezastruoase anunțate de Gelu Diaconu în  economie: Tripleta ucigașă, Vâlcov – Teodorovici – Mișa, distruge economia și ANAF-ul

0
1168

Gelu Diaconu susține că economia României merge chiar mai rău decât a anticipat inițial, din cauza proastei guvernări a PSD. Fostul șef ANAF afirmă că guvernanții vor trebui să se împrumute iar pentru a plăti pensiile și salariile.

Situația dezastruoasă din economie este și motivul pentru care Darius Vâlcov, Eugen Teodorovici și Ionuț Mișa sunt atât de tăcuți în această perioadă.

”Un pont pentru jurnalistii care acopera domeniul economic și o stire pentru cititori: n-au facut programul de incasari in luna august! Iar trebuie sa se imprumute pentru banii de pensii și salarii!

Va spuneam acum cateva zile ca incasarile de luna trecuta sunt conjuncturale si ca cel mult vor mai scoate camasa și in august, pentru ca, in realitate, economia romaneasca e bolnava si nu s-a dezvoltat sanatos.

Va anunt ca am gresit. Incasarile din august sunt cu 1 miliard de lei sub program. Si doar 2 regionale si-au facut programul.

Tripleta ucigasa Valcov-Teodorovici-Misa, care distrug economia și ANAF, sunt muti. Luna trecuta mai aveau putin sa-l cheme pe Florin Salam sa va spuna despre incasarile istorice. Azi….urechiștii se intreaba unii pe altii ce se intampla iar voua va ascund adevarul”, a scris Gelu Diaconu, pe Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here