Nimic nu se va schimba pana nu punem intrebarile potrivite si nu actionam. De ce Erdogan NU condamna actiunile imamilor si cele ale ISIS?

0
2659
De ce Erdogan NU condamna actiunile imamilor si cele ale ISIS?

Câte găluști mai pot înghiți nemțăloii ăștia?? Și-odată cu ei înghițim și noi. Asta pentru că dacă ei înghit – atunci toată turma înghite. Adică turma europeană din care cu precădere facem parte prin președintele nostru mai Neamț decât însăși nemțoaica Merkel… Doar tovarăși suntem. Tunisianul urmărit acum de toate guvernele lumii – mai puțin cele islamice care-l consideră un erou, a fost în vizorul serviciilor – ceea ce înseamnă că serviciile de informații își fac treaba de nota 10. Dar actele / dosarul de deportare a întârziat. Deci, ar mai rămâne justiția – birocrația justiției, să facă pasul și ea.

Ce vreau să spun aici, este faptul că – Nu de “vigil for victims” are lumea nevoie de la musulmanii din Germania – ci de o condamnare publică a ISIS și-a oricăror mișcări extremiste islamice. De ce imamii din Germania nu fac secete condamnări?? De ce domnul Erdogan – care apropo are timp sa se pozeze cu “fetița din Alepo” surclasându-l chiar pe Stalin la funcția de tătucul-nostru, de ce nu a făcut o condamnare publică a terorismului Islamic?? Nu doar așa o condamnare a terorismului în general. De ce nu a făcut o condamnare publică a ISIS și-a musulmanilor care se duc acolo, a musulmanilor care luptă împotriva creștinătății?? ISIS nu este o întâmplare – pentru că umai întâmplările există fără finanțare – dar ISIS a fost și este o organizație foarte bine finanțată. De ce nici măcar un singur stat din GCC nu face o condamnare publică a clericilor / imami care abordează / favorizează ISIS în predicile lor?? De ce nu-i Închide după gratii cu aceeași fervoare cu care sunt închise de poliția religioasă – de exemplu, creștinele care nu poartă basmaua pe cap??

Nimic nu se va schimba – dar absolut nimic, cât timp noi – creștinii, nu vom pune întrebările potrivite acestor criminali. Cât timp noi nu vom impune o conduită care să desființeze acest concept Islamic de “infideli”. Să ne aducem aminte că Nazismul s-a ridicat absolut la fel de sigur și repede prin întârzierea guvernelor Europei în a condamna – și mai ales a stopa, mișcarea naționalistă germană. Desigur că anticomunismul lui Hitler la acea vreme a câștigat multe guverne – care-au rămas gură-cască până când tancurile germane erau deja pe scările parlamentelor lor… Când și-au dat seama ce se întâmpla cu adevărat – Europa era deja ocupată și căzută nazismului.

Numai – și în mod exclusiv, datorită geniului și determinării lui Churchill, Europa și lumea întreaga a scăpat de o umilitoare eră nazistă unde nimeni nu putea fi egalul rasei-supreme. Să nu avem astăzi nicio îndoială, că după evrei și țigani ar fi urmat și ceilalți. Pentru că numai una era să fie rasa-superioară. Nu puteau fi două sau douăzeci și două. Numai una. Mă refer aici la salvarea lumii din mai 1940 când Hitler a făcut Angliei oferta de negociere prin Il Duce – Mussolini. Ofertă care-a fost respinsă de Churchill – foarte proaspătul Prim Ministru. Ceilalți membri ai cabinetului – în frunte cu Halifax, ministrul de externe la vremea ceea, și mai ales după căderea Franței, favorizau înțelegerea cu Hitler – deci capitularea. A fost Churchill cel care-a făcut din cariera lui politică centrul rezistenței împotriva nazismului. Ambasadorul americii la Londra – bătrânul Kenedy, favoriza și el un pact cu Hitler – dar se pare că renumitul bootlegger a fost retras la timp…

Întrebarea asta se impune: cine va fi pentru Europa și lumea noastră de astăzi “noul-Churchill”? Cine își va asuma riscul înfruntării lui Erdogan și-a aliaților lui musulmani? Nu poți câștiga un război dacă nu-ți asumi riscuri – și nu-ți poți asuma riscuri dacă nu ești curajos… Churchill și-a asumat riscuri – Churchill a fost un om plin de curaj și determinare. Și ne mai mirăm când musulmanii sunt dați jos din avioane pentru că vorbesc Araba? N-ar trebui – pentru că n-ar trebui niciunul să călătorească până când nu sunt de-acord cu înfierarea publică a terorismului Islamic. Pentru că – ne place sau nu să admitem public, aici este vorba – exclusiv, de terorismul Islamic îndreptat împotriva creștinismului. Ce-i aia că musulmanii din Berlin “suferă” pentru victimele atacului? Cât de idioți putem fi noi oare? Enjoy :)).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here