Nicolescu Zorin şi Asociaţii, un nou jucător în liga campionilor avocaturii de business

0
2078

Nicolescu Zorin şi Asociaţii – un nou jucător în liga campionilor avocaturii de business apărut prin asocierea echipei coordonate anterior de Andrei Nicolescu, Bogdan Petre Ilie şi Marina Dumitrescu cu Dragoş Zorin şi Alina Dascalescu.

Noua echipă, formată pentru început din 14 avocaţi, activează în domeniul Dreptul Afacerilor şi îmbrăţişează filosofia New Law, o nouă abordare a practicii juridice, adaptată la cerinţele actuale cu scopul oferirii unor servicii cu grad ridicat de specializare, mai dinamice şi mai eficiente.

Focusul SCA Nicolescu Zorin şi Asociaţii se îndreaptă spre EnergieAchiziţii publice şi Construcţii, domenii în care avocaţii fondatori au dobândit experiență notabilă şi au obţinut rezultate remarcabile, multe dintre ele inovatoare.

Expertiza dobândită de Alina Dascalescu şi Dragoş Zorin în calitate de avocaţi coordonatori în grupurile de lucru dedicate litigiilor din energie, drept societar, achiziţii publice şi construcţii într-o societate de Top 5 România susţine dinamismul echipei constituite de Andrei Nicolescu şi definitivează nucleele deja formate în jurul ariilor de practică Energie, Achiziţii Publice şi asistență curentă suport pentru activităţile de business.

Credem cu tărie că misiunea unui avocat este de a înţelege nevoile clientului şi de a veni cu soluţii propice pentru a răspunde cerinţelor acestuia.

Eficiența dovedită în plan internaţional a abordării New Law asigură clienţilor din România avantaje prin simplificarea considerabilă a procedurilor administrative şi adaptarea la specificul de organizare şi funcţionare a clientului.

Adaptarea presupune, însă, nu doar flexibilitatea modului de lucru în relaţia cu clientul, ci şi practicarea unor structuri de onorarii care să ofere predictibilitate asupra costului final, în cadrul cărora avocatul, alături de client, să-şi asume atât riscul cât şi succesul proiectului .” declară Andrei Nicolescu, Partener fondator SCA Nicolescu, Zorin şi Asociaţii

Deşi societatea noastră este nou înființată, echipa este caracterizată de un grad ridicat de expertiză. Experienţa şi rezultatele individuale ale avocaţilor NZA ne recomandă ca fiind o echipă capabilă să răspundă – la cel mai înalt nivel de expertiză şi profesionalism – atât problemelor complexe şi sensibile din domeniile pe care suntem specializaţi, cât şi activităţilor curente ale clienților noștri, în condiţii de eficientizare a costurilor.

Nu mai este suficient să identificăm riscuri în activitatea de consultanţă juridică. Avocaţii trebuie să-şi asume soluţii aplicate pe nevoile clienţilor pe care să fie gata să le menţină în cazul apariţiei litigiilor”. declară Dragoş Zorin, avocatul care a gândit şi imaginat împreună cu Andrei, conceptul NZA.

Planuri de viitor

Potrivit coordonatorilor societăţii şi ca un element de continuitate în direcţia filozofiei New Law, Nicolescu, Zorin şi Asociaţii îşi propune:

  • folosirea unor structuri de onorarii centrate pe livrabile concrete şi rezultate care vor asigura partenerilor predictibilitate asupra costurilor totale implicate de fiecare proiect în parte;
  • înţelegerea exhaustivă, în toată complexitatea, a domeniilor de activitate în care activează partenerii;
  • asumarea rolului de management juridic de proiect în cadrul unor echipe comune constituite împreună cu societăţile partenere;
  • sprijinirea tinerilor antreprenori în demersurile necesare înfiinţării şi derulării bussinessurilor locale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here