Nici macar Statistica nu mai poate ascunde amputerea puterii de cumparare. In 6 luni, inflatie de 3,4% (de fapt, mai aproape de 8%)

0
355

Stiti cum se spune: exista minciuni, minciuni sfruntate si statistici.

Cum ar spune Florin? Statistica confirma! Ce confirma? Amputarea puterii de cumparare in principal pentru clasa de mijloc si in general pentru toti romanii (care nu sunt atarnatori la sinecurile de partid). Sau nu au pensii speciale (si lipsa de raspundere reala, gen).

Institutul National de statatistica ne anunta astazi ca inflatia in primele 6 luni a fost de 3,4%. Va place, nu? In realitate inflatie este spre 8% si anuleaza orice crestere economica inventata de niste lichele si oameni fara capatai.

In plus, zi de zi, avem noi dovevi privind incapacitate a de gestionare a resurselor publice, ceea ce se traduce in cvasi-incapacitatea de plata.

Daca primaria Bucuresti/transporturile nu ar fi in incapacitate de plata, de ce ar majora intempestiv tarifele la metrou cu 20% de pe o zi pe alta (de la 2,5 lei la 3 lei pe calatorie) și la transportul cu mijloacele de suprafata de 1,3 lei la 3 lei/calatorie (cum ar spune americanii, cu un #staggering 130%? Ca sa cumpere tramvaie chinezesti si ca sa defineasca incapacitatea de plata.

Deci, suntem de acord? #nimicpentrupopulatie.

Asta, in timp ce facem ,,plajı” de un miliard cu zero valoare adăugată pentru economia nationala. Si in timp ce facem PNRR-uri de cioace.

Desigur, mai pe larg, aici (si daca va place, si subscribe):

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here