New York Theatre – saptamana viitoare va fi cea mai tare de pana acum

0
3129

1

SAPTAMANA VIITOARE VA FI CEA MAI TARE DE PANA ACUM

2

Pe Broadway vor avea loc patru premiere uriașe, săptămâna viitoare! Din acest pachet minunat de premiere de departe cel mai aşteptat este spectacolul „Waitress” (Chelneriţa), care s-a jucat cu casa închisă chiar şi la reprezentaţiile de previzualizare. Acest muzical prezintă povestea unei chelneriţe dintr-un oraș mic, care are ambiţii foarte mari. În rolul principal este remarcabilă Jessie Mueller, care a cucerit „Tony Awards” şi inimile New York-ezilor cu rolul Carole King din spectacolul „Beautiful: The Carol King Musical”. Chelneriţa (Waitress) deschide stagiunea pe 24 aprilie, la Brooks Atkinson Theatre.

Alte premiere3„Everlasting Tuck” (Veşnicul Tuck), un musical de familie, cald, prietenos, plin de aventură, bazat pe îndrăgita carte a Nataliei Babitt şi realizat de Casey Nicolaw, regizorul celebrului „Alladin”, spectacol de mare succes pe Broadway.

 

4

„Long day journey into night” (Lungul drum al zilei către noapte), un spectacol bazat pe drama în patru acte, scrisă de Eugene O’Neall, câştigătoare a premiului Pulitzer. Acest spectacol este readus pe scenă pentru a celebră a 50-a aniversare a „Roundabout Theatre Company”. În distribuţie găsim nume sonore ca Jessica Lange, Michael Shannon sau Gabriel Byrne.

 

5

„Shuffle Along” este un making of a celor mai importante musicaluri lansate pe Broadway, din 1921 până în zilele noastre. În distribuţie se găsesc câştigători ai Premiilor Tony (Tony Awards): Audra McDonald, Billy Porter și Brian Stokes Mitchell.

 

 

6

Rearanjat, după ce a fost retras de pe scenele londoneze, „American Psycho” se relansează pe Broadway. Acest musical elegant, cu accente pe alocuri criminale, a suferit mai multe modificări. Au apărut piese noi care accentuează groaza și suspansul. Cel care intră în pantofii îmbibaţi de sânge ai antieroului Patrick Bateman este Benjamin Walker, cunoscut pentru rolul din filmul Abraham Lincoln: Vampire Hunter.

Bazat pe romanul lui Brett Easton Ellis, scris în 1991 și pe filmul cu același nume, „American Psycho” a fost transformat într-un muzical ironic şi spectaculos, pornind de la ideea dramaturgului Roberto Aguirre-Sacasa. Un concept ciudat pentru un muzical, s-ar putea crede, un yuppie a cărui viață este construită pe consumism superficial și acte de violenţă. „American Psycho” este un spectacol diabolic, amuzant și inteligent, pe alocuri şmecheresc, care ilustrează fascinația pentru capitalism și modul în care oamenii pierd adevăratele valori.

„American Psyho” se joacă pe scena „Gerald Schoenfeld Theatre”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here