Nebunia este sa faci acealasi lucru in mod repetat si sa astepti rezultate diferite

0
875

Politicienii sunt cei mai buni vanzatori din lume. Ei reusesc sa pacaleasca aceiasi oameni de un numar infinit de ori. Foarte multi oameni sunt bucurosi ca politicienii de la Bruxelles au hotarat sa printeze niste hartii si sa spuna ca sunt bani.

Vor printa 750 miliarde de hartii. Romania va primi 30 miliarde de bucati de hartie. Wow! Este o idee geniala!

Ah…stai…nu este o idee geniala. Germania, Austria, Olanda, Damerca si Suedia nu sunt de acord cu aceasta idee „geniala” Cine sunt aceste tari? Sunt gospodarii Europei, cei care gestioneaza inteligent banii. Aceste tari stiu ca printarea de bani va duce la saracirea tuturor: tari, oameni. Se numeste inflatie.

Este ca si cum repetentii dintr-o scoala hotarasc ce se va preda in acea scoala. Politicienii ar face orice. Mai putin sa gestioneze inteligent banii. Niciun politician nu spune „ Nu avem nevoie sa printam hartii, vom reduce cheltuielile sistemului bugetar. Nu avem nevoie de milioane de bugetari la Bruxelles, Bucuresti etc” Romanii sunt cel mai usor de pacalit de politicieni. Foarte multi se bucura de acele miliarde ipotetice, desi de 30 de ani stim ca Romania nu a fost in stare sa ia banii de la UE.

“ Nebunie este sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti la rezultate diferite” Albert Einstei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here