Mugur Ciuvica-boul oficial al lui Dan Voiculescu,argumentand ca puscariasul nu e securist

0
1531

Deputatul liberal Pavel Popescu (31 de ani) a dat miercuri seară o replică ce i-a amuțit pentru un moment pe toți cei aflați în studioul Antenei 3, în frunte cu Mihai Gâdea și Mircea Badea. După o lungă discuție despre partidul lui Dacian Cioloș, Pavel Popescu a spus: ”Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu, pe speța asta fiind foarte ușor atacabili și dumneavoastră”, relatează G4Media.ro.

După momentul de stupefacție din studio, Mugur Ciuvică a izbucnit, replica sa fiind: ”De către un bou! Trebuie să fii mult prea bou ca să-l ataci pe Voiculescu pe tema asta, CNSAS a spus că Voiculescu nu a fost securist, i-au găsit două chestii de la serviciul lui că a dat informații la Securitate”.

Reamintim că Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, a fondat în anii 90 Partidul Umanist Român, transformat ulterior în Partidul Conservator.

În 2011, decizia CNSAS prin care Voiculescu a fost dovedit drept colaborator al Securității a rămas definitivă în urma unei decizii a Curții Supreme. Voiculescu a fost recrutat ca informator de Securitate comunista, in februarie 1970, primind numele conspirativ „Mircea”. În 1973 a fost recrutat în rețeaua Directia a III-a unde i s-a dat numele de cod „Felix” si timp de doi ani a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate in strainatate si cetateni straini cu care a avut contact.

Pavel Popescu, ales deputat PNL în Timiș, s-a făcut remarcat în criza de după incediul din clubul Colectiv, în 2015, când a organizat transportul în străinătate al mai multor pacienți arși.

Citeste si  Domn’ Profesor și umanismul pragmatic în formă continuată „Umanismul nu înseamnă capitulare în faţa duşmanului! Umanismul înseamnă apărarea poporului, integrităţii ţării şi socialismului.” Vorbe celebre, spuse într-un context celebru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here