Mugur Ciuvica-boul oficial al lui Dan Voiculescu,argumentand ca puscariasul nu e securist

0
2522

Deputatul liberal Pavel Popescu (31 de ani) a dat miercuri seară o replică ce i-a amuțit pentru un moment pe toți cei aflați în studioul Antenei 3, în frunte cu Mihai Gâdea și Mircea Badea. După o lungă discuție despre partidul lui Dacian Cioloș, Pavel Popescu a spus: ”Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu, pe speța asta fiind foarte ușor atacabili și dumneavoastră”, relatează G4Media.ro.

După momentul de stupefacție din studio, Mugur Ciuvică a izbucnit, replica sa fiind: ”De către un bou! Trebuie să fii mult prea bou ca să-l ataci pe Voiculescu pe tema asta, CNSAS a spus că Voiculescu nu a fost securist, i-au găsit două chestii de la serviciul lui că a dat informații la Securitate”.

Reamintim că Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, a fondat în anii 90 Partidul Umanist Român, transformat ulterior în Partidul Conservator.

În 2011, decizia CNSAS prin care Voiculescu a fost dovedit drept colaborator al Securității a rămas definitivă în urma unei decizii a Curții Supreme. Voiculescu a fost recrutat ca informator de Securitate comunista, in februarie 1970, primind numele conspirativ „Mircea”. În 1973 a fost recrutat în rețeaua Directia a III-a unde i s-a dat numele de cod „Felix” si timp de doi ani a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate in strainatate si cetateni straini cu care a avut contact.

Pavel Popescu, ales deputat PNL în Timiș, s-a făcut remarcat în criza de după incediul din clubul Colectiv, în 2015, când a organizat transportul în străinătate al mai multor pacienți arși.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here