Minoritate – dar sunt destui…

0
2970

Turcii lui Erdogan – adică Luptătorii pentru binele lumii, n-au probleme de viză sau de acomodare cu Saudiții la Hajj. Ei se roagă împreună la alt Allah, unul așa mai blând, cel care dorește pacea cu toată lumea, dar lumea nu-L crede. Ăsta-i cel nevăzut – la care se roagă musulmanii cei bogați – adică cei care-au fost primiți în cluburile infidelilor.

Ceilalți – adică minoritatea aia de shiites, să-și vadă de lungul nasului – nu numai că nu pupă mâna americanilor, dar se cred mai religioși ca noi – adică îl știu ei pe Alah mai bine ca noi… Și-acum, dacă tot ne-am îmbogățit peste poate – își zic saudiții, la sfatul discret al infidelilor, dacă tot tre să vină ei la noi la rugăciuni, de ce să nu ne arătăm noi Mușchii noștri de aur amărâților ăstora de iranieni care au numai religie în cap și care vor și ei – cu nerușinare, să le vină înapoi din pelerinaj mai mulți de 6 iranieni din 60,000 care-au făcut Hajj-ul anul trecut – restul, sau mai bine zis, resturile lor, fiind călcate în picioare pe-acolo.

Dar ce mi-a atras atenția a fost această fotografie cu Bărbați Adevărați care – încă, aruncă cu pietre ca să alunge răul. Greu de crezut dar adevărat. Mă rog, numerele le-am cam amestecat eu pentru conveniența mesajului – tot așa cum am spus în fugă că turcii lui Erdogan sunt Luptătorii pentru binele lumii – de fapt numai al lumii lor… Povestea asta sigur nu se termină aici – absolut sigur. Minoritate minoritate, dar sunt destui. Enjoy :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here