Minciunile primarului general Gabriela Pandele Firea-corectate de la Bruxelles

0
3816
gabriela firea

Sursa: Curentul.ro

În urmă cu trei săptămâni, Gabriela Firea se întorcea de la Bruxelles anunțând triumfător: „Comisarul european Corina Crețu a felicitat Primarul General și echipa Primăriei Capitalei pentru proiectul de modernizare a rețelei de termoficare și a asigurat-o pe Gabriela Firea de întregul său sprijin.” Astăzi însă aflată într-o vizită oficială în România, Corina Crețu, propusă de Victor Ponta pe locul ce revenea României,s-a dovedit a nu fi într-o comuniune cu Gabriela Firea. Amândouă pesediste dar diferite ca anvergură: Crețu o „arivistă cu nuanțe erotice” ce a trecut și prin patul lui Colin Powell, Firea, nevasta mincinoasă a lui Pandele.

Corina Crețu, a declarat că până acum a avut discuții cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cu privire la alocări de fonduri de la Bruxelles, dar că nu a primit nici studii de fezabilitate, nici proiecte pentru București iar Comisis Europeanî nu va da bani doar pentru că avem această posibilitate.

“Există un dialog permanent între experții noștri și cei de la Primăria Capitalei, există alocări bugetare din 2014 până în 2020, deci suma totală este împărțită în cei cinci ani. La solicitarea autorităților naționale putem evalua dacă este necesară cu adevărat alocarea acestor sume la începutul perioadei de programare, dar pentru a aloca aceste sume trebuie să avem proiecte viabile majore. La ora actuală vorbim între noi, eu cu doamna primar (primarul Capitalei, Gabriela Firea — n.r.), dar nu am primit nici studii de fezabilitate, nici proiecte. E foarte important să discutăm cu aceste proiecte, care urmează să fie aprobate, pe masă. Comisia Europeană niciodată nu va da bani doar pentru că avem această posibilitate, fără să avem un proiect viabil care să aibă un studiu de fezabilitate, o analiză post-beneficiu foarte clară”, a spus Crețu la Palatul Parlamentului, întrebată când vor veni banii europeni pentru modernizarea RADET din București, despre care a vorbit cu Gabriela Firea.

Cum o fi felicitat-o atunci Crețu pe Firea la începutul lunii septembrie? Sau o fi mințit Firea… iar?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here