Minciunile lui Doroftei-încasează aprox. 10.000 lei pe lună de la statul român, conduce un Mercedes ML de 80.000 euro, a primit GRATIS spaţiul din Ploieşti şi a distrus Federaţia Română de Box care NU are nici acum bugetul aprobat din cauza prostiilor făcute în administrarea ei

0
5267

Dupa ce a intrat în război cu Primăria Ploiești, fiind  informat că trebuie să evacueze clădirea în care se află celebrul pub pe care îl deține în centrul orașului, din cauza riscului seismic ridicat pus pe clădire, Leonard Doroftei a făcut publică situația neplăcută în care se află, cerând ajutorul celor care pot interveni și îi pot face rost de o altă locație în care sa își poata continua activitatea. Deși a spus că moare de foame, veniturile sale nu au fost de neglijat.

Deși susține că este lăsat să moară de foame, în luna iunie, el a încasat o rentă viageră de 9.124 de lei de la statul român. În mai, Leonard Doroftei a primit 9.133 de lei, iar în martie, 8.625 de lei, potrivit datelor publicate de Ministerul Tineretului și Sportului.

Doroftei minte cum respira…Incaseaza aproximativ 10.000 lei lunar rentă viageră de la statul roman si tipa ca”moare de foame”…se deplaseaza cu un Mercedes de 80.000 euro, pret de catalog si nu a platit niciodata UN LEU chirie pe spatiul din Ploiesti.

Doroftei tipa de foame si e suparat pe Romania…sa vedem de ce?

* Romania a cheltuit bani pe pregatirea sportiva a lui Doroftei, pe antrenori pe cantonamente…titlurile si mai ales BURSELE castigate de Doroftei au fost pentru Doroftei si NU pentru Ploiesti.

* Banii din reclamele mârlanesti facute la bere sunt incasati de Doroftei, NU de Romania

 * Doroftei…Romania si Ploiesti NU iti datoreaza nimic…mai bine intreaba-te ce datorezi TU Romaniei si orasului Ploiesti care ti-a dat un spatiu in centrul orasului de unde – desi de 10 ani pierzi continuu- ai reusit sa NU mori de foame.

Pai daca tot pierzi bani, de ce te superi ca-ti ia statul spatiul?  Faci un credit si-ti cumperi altul, nu? Asa cum face toata lumea.

Toate detaliile pe:

http://www.click.ro/news/national/spune-ca-moare-de-foame-dar-veniturile-arata-altceva-cat-ia-doroftei-lunar-de-la-stat

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here