Mihnea Costoiu, rectorul Politehnicii, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare (în primă instanță). Vă mai da el doctorate honoris causa la ,,neica nimeni”?

2
1364

Mihnea Cosmin Costoiu (foto dreapta), care apare ca rector al Universității Polithenice Bucuresti si care dadea doctorat honoris causa pe articole furate lui Nicu Marcu, cel strecurat Presedinte ASF (foto centru), a fost condamnat in prima instanta la ICCJ la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu si la confiscarea sumei de 267.577 Euro – ,,bunuri dobandite prin savarsirea faptei prevazute de legea penala.”

Condamnarea este in dosarul bazei Cutezatorii. Detalli despre doctoratul honoris causa girat de Costoiu pentru un tip care a furat TVA de la Posta Romana, printr-o licitatie trucata la scutul Academiei Romane găsiți AICI.

Iar despre doctoratul honoris causa, găsiți aici: Episodul VI. De ce sa ai o carieră pe bune și să câștigi muncind pe brânci când prin fraudă științifică ajungi să câștigi mai bine decât 99% din populație? Președintele ASF, Dottore Nicu Marcu.

Iar decizia de condamnare a lui Costoiu, în primă instanță, de către ICCJ, în dosarul 808/1/2018, o vedeți mai jos:

2 COMMENTS

 1. Bai, Radule, da’ ia fa tu un adevarat jurnalism de investigatie si cerceteaza cum de e posibil sa primeasca doar 3 ani, si aia cu, wtf?, suspendare, unu’ care … fraudeaza un intreg sistem de intrare la doctorat si altul de atribuire a titlului de Doctor Honoris Cauza, pe ‘doar’ putin peste 5.300 euro!
  Curat-murdar, nene Iancule!
  Iar totul e posibil doar in tara asta de 2 bani!
  Chiar nu stiu ce cautam noi primitivii Europei in UE si cum de-a fost posibil ca aia sa ne primeasaca in familia lor tocmai pe noi, nemancatii, incultii, ruptii in koor, jigodiile, ticalosii si nespalatii lumii civilizate!…

  Nu de alta, da’ la raspundere ar trebui sa fie trasi si judecatorii incompetenti sau in mod clar corupti (financiar, politic sau doar pe baza de prietenii si cumatrii!), ICCJ, ministrul justitiei si chiar toti colegii nemernicului!
  Adica aia de stiu SIGUR ce se intampla in Universitate si cu ce se ocupa ‘domnul’ rector!…

  Tu chiar sa nu mai stii cum a ajuns tovarasul psd-ist profesor ditamai rectorul chiar pe vremea Ecaterinei Andronescu care l-a lasat ‘urmas’ la conducere in locul ei impotriva dorintei restului profesorilor din Politehnica?
  Ecaterina Andronescu, adica aka fosta de cateva ori oribila si incompetenta ministra a invatamantului, calaul invatamantului profesional si mare si dezgustatoare politruca fost comunista si actualmente … tot comunista!…

  Si nu uita sa-i intrebi si pe colegiii Abramburicai cat si pe fostii ei studenti cam ce hram a purtat toata viata matracuca asta arivista, profitoare si nehamesita de functii, titluri, bani siii … mancat de ‘akat cu polonicu’!…

  Plus ca nu e deloc profesionist sa lasi deoparte in context cine e chiar … sotia derbedeulului infractor!
  Adica fix madam Daniela Cristina Ghițulică, nimeni alta decat fiica … ultimului prim secretar pcr al județului Iași!
  Misto sau cum?!?…

  Neam de goriloi retardati, viermi dezgustatori si nevertebrate imbecile, lashe si total lipsite exact de ceea ce se cere unor buni cre(sh)tini suntem cu totii, zau asa…

  • Pt. conformitate, in legatura cu cine era si cu ce se ocupa cu cativa ani in urma chiar ‘domnul’ rector plus sotioara lui, la vremea respectiva doar … amanta dumisale!:

   https://www.curentul.info/actualitate/filiera-ibovnicelor-din-guvernul-ponta-ministrul-costoiu-si-a-plasat-amanta-sefa-de-cabinet-la-pricopie/

   Chiar au trebuit atatia ani ca sa se dumireasca si lumea cine e nemernicul asta?
   Ca sa nu mai vorbim, Raducule, ca nu vezi deloc (sau doar te faci!) cine e si tovarasul jeg din extrema stanga a pozei, alt mare profesor corupt, politruc, ticalos si cu case si terenuri n… multiple!
   Cumva doar din salariul legal de cadru didactic, fie el si universitar?
   Oare cand o mai avea ipochimenul golan timp sa dea si pe la facultate cand el e multe ore saptamanal pe la toate tv-urile?
   Pe ala nu-l ia la puricat parchetul si la cercetat ‘doamna’ justitie?!?
   Oare de ce?…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here