Mihai Tudose se tine de surprize! Ieri dimineata a mers in control la TAROM, lasandu-se cu dosar trimis la Parchet

0
1485

Dosarul ce a rezultat în urma anchetei realizate de Corpul de control al prim-ministrului Mihai Tudose, la Tarom, a fost transmis catre Parchet.

Mihai Tudose s-a aratat revoltat fata de ceea ce a gasit in urma controlului pe care l-a initiat la Tarom: “Veşti de la ce s-a găsit la Tarom probabil că o să aflaţi de pe la Parchet, unde s-a trimis dosarul. Este inimaginabil şi nu pot să vă spun mai mult, fiindcă este un dosar în curs, frizează orice imaginaţie săltăreaţă ce s-a găsit acolo”.

Acesta a reprodus o remarca a unui insotitor din timpul controlului, ce i s-a parut foarte reala „Cineva din echipa care mă însoţeşte a avut o remarcă foarte tristă: «Parcă până acum nu au avut conducere». Acesta este adevărul”, a arătat şeful Executivului.

Premierul Mihai Tudose a facut o „surpriza” in aceasta dimineata, mergand intr-o vizită neanunţată la TAROM şi la Aeroportul ”Henri Coandă”.

Vizita prim-ministrului la TAROM a venit după ce acesta a criticat rezultatele negative pe care compania aeriană de stat le-a înregistrat în primele şase luni ale lui 2017, TAROM declarand ca a avut pierderi de peste 100 de milioane de lei.

Dupa ce Mihai Tudose l-a certat pe ministrului Transporturilor din cauza pierderilor de la TAROM, într-o şedinţă de Guvern, Eugen Davidoiu, directorul general al companiei aeriene, si-a dat demisia, în locul acestuia fiind pus interimar Alexandru Susanu – un alt director cu vechime în companie, ce este responsabil cu operaţiunile de zbor.

 In momentul in care a fost intrebat daca in 2017, Corpul de control al premierului a gasitfoarte multe aspecte negative in zonele pe care le-a controlat, şeful Executivului a răspuns, putin dezamagit: “Câteva, da, rele şi foarte rele”.

Pe langa controlul de la Tarom, Mihai Tudose a mai facut unul, la CFR, insa nu a dat prea multe detalii despre cum a decurs aceasta actiune si ce rezultate a avut: “La CFR încă nu este gata raportul, dar, din ce am auzit, tot de la Parchet o să aflaţi noutăţi”, a arătat Tudose.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here