Media Consulta Internaţional şi EximBank susţin RomânIA Autentică!

0
1970

În ziua de 24 iunie 2017, Media Consulta Internaţional împreună cu partenerul oficial EximBank, vă invită să vă alăturaţi la cea de-a doua ediţie a evenimentului RomânIA Autentică, organizat la Palatul Culturii din Iaşi,  la Casa Memorială “Constantin Brâncuşi” din satul Hobiţa şi în Parcul Coloanei Infinitului din Târgu Jiu.

Românii doritori să retrăiască tradiţiile de odinioară, precum şi cei care nu au trăit o asemenea experienţă, au oportunitatea de a învăţa direct de la meşterii în arta populară, meşteşuguri precum sculptatul, torsul lânii, olăritul, cusutul semnelor populare şi alte activităţi specifice care vă vor face mândri că sunteţi români.

Media Consulta Internaţional şi EximBank susţin RomânIA Autentică şi propun tuturor românilor să promoveze tradiţiile şi straiele româneşti, în zi de sărbătoare, la cel mai mare eveniment care adună la un loc oameni de pretutindeni, îmbrăcaţi în autenticul port popular românesc.

RomânIA Autentică reprezintă viitorul nostru. Destinul unei națiuni se scrie prin fapte iar dacă noi românii vrem să devenim o națiune atunci trebuie să dăm mână cu mânâ și să arătăm lumii întregi că suntem o națiune. Anul trecut am ascultat îndemnul lui Brâncuși și ne-am dus în Gorj să redescoperim oamenii și valorile lor. Anul acesta la cea de a doua ediție, Gorjul și Iașul se unesc într-o horă mare și vor vibra la unison. La anul îi așteptăm și pe ceilalți să ni se alături și să sărbătorim împreună IA Românescă și de ce nu să reușim să introducem costumul popular în patrimoniul Unesco iar Ia românească să devină brand de țară”, a declarat Cristina Chiriac, inițiatorul proiectului.

Tradiţia ne surprinde de fiecare dată, la RomânIA Autentică. Îmbracă-ţi portul, trăieşte româneşte şi bucură-te autentic!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here