„Marele tun pregătit de Teodorovici”, demascat de către fostul şef al ANAF, Gelu Diaconu

0
1469

Fostul şef al ANAF, Gelu Diaconu, avertizează că ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, pregăteşte „marele tun”, situaţie similară celei în care a obligat agenţii economici să-şi cumpere case de marcat cu jurnal electronic, ştiind că ANAF nu dispune de sistemul informatic necesar prelucrării datelor.

Marele tun pregătit de Teodorovici: scanerele chinezeşti! Nu pot crede că România, ţară membră UE, a ajuns chiar un sat fără câini. Sau un sat păzit de câini chinezeşti. După ce i-a obligat pe agenţii economici să-şi procure case de marcat/imprimante cu jurnal electronic, în condiţii oneroase din cauza monopolului de pe piaţă a celor 2-3 “furnizori agreaţi”, şi fără ca ANAF să posede sistemul informatic necesar prelucrării datelor, ministrul Teodorovici îşi dă arama pe faţă: se pregăteşte să plătească sute de milioane de lei de la buget pentru dotarea cu scanere chinezeşti.

Puteam paria cu oricine că, în dosul “îngrijorării” exagerate voit în declaraţiile sale publice umflate privind dimensiunea evaziunii fiscale de la frontieră, se ascundea intenţia ministrului de a achiziţiona scanere de la chinezi. Prietenii ştiu de ce!”, scrie Gelu Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Fostul şef al ANAF atrage atenţia că există deja scannere, care nu sunt însă folosite.

Lăsând la o parte faptul că scanarea a 100% din trafic este o prostie în sine, demnă de regimul nord-coreean, traficul de ţigări este preponderent….ATENTIE!…pe zona fâşiei şi a frontierei interioare UE şi nu în birourile vamale de frontieră. Apoi există scanere procurate în principal din fonduri Phare de milioane de euro (programe neînchise) care zac nefolosite de doi ani de zile, din dorinţa ticăloasă a unora de a scoate de pe piaţă un producător român reputat. Dar, pe acest subiect voi reveni pe masura ce ministrul urechist îşi va duce măreţul plan la îndeplinire!”, încheie fostul şef al Fiscului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here