MACII ROȘII – Sărbătoarea verii la P.A.V.E.L

0
1905
MACII ROȘII – Sărbătoarea verii la P.A.V.E.L

Asociaţia P.A.V.E.L. (”Primind Ajutor, Viaţa Este Luminoasă”) –  asociaţia părinţilor care au copii bolnavi de cancer – organizează cea de-a treia ediție a Evenimentului MACII ROȘII – Sărbătoarea verii la P.A.V.E.L. Evenimentul va avea loc in data de 28 iulie 2016, în intervalul orar 17.30 – 21.00, in curtea Institutului Oncologic “Prof. Dr Alex. Trestioreanu”, situat în București, sect 2, Șoseaua Fundeni nr 252.

Invitații speciali ai evenimentului sunt copiii cu diagnostic oncologic și părinții acestora, aflați la tratament în Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alex Trestioreanu” și în Institutul Clinic Fundeni. Acțiunea va cuprinde un program artistic și surprize spectaculoase.

Se va organiza pentru copii un stand cu dulciuri adecvate stării lor de sănătate: prăjituri dietetice (fără cremă de ciocolată) și biscuiți cu ovăz, înghețată artizanală din fructe (cu ingrediente naturale), răcoritoare (sucuri naturale), fructe uscate (alune de pădure decojite și crude, nuci, migdale crude, caju, stafide și merișoare) și fructe proaspete (mere, pere, nectarine, caise și banane).

Persoanele invitate la eveniment pot aduce produse din cele menționate mai sus, pentru a putea oferi copiilor și celorlalți invitați un meniu corespunzator.

Vă mulțumim din inimă și vă așteptăm cu drag la acest eveniment cu totul special!

Management eveniment: Asociația P.A.V.E.L.

Evenimentul face parte din proiectul Copiii Noștri Aleg Sănătatea, finantat prin Programul de Cooperare Elvetiano-Roman, in perioada 2013-2016. Programul de Cooperare Elvetiano-Roman isi propune sa contribuie la reducerea disparităţilor economice şi sociale dintre România şi alte ţări din UE mai avansate (ţări din UE extinsă), şi în interiorul României, la reducerea disparităţilor economice şi sociale dintre centrele urbane dinamice şi regiunile periferice structural mai slabe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here