LIVIU TUDOR, AFACERISTUL CARE CASTIGA 2.000.000 DE EURO LUNAR

3
4466

Intr-o perioada in care cei mai multi businessmeni de nivel macro resimt din plin criza mondiala, mai exista si exceptii. Una dintre ele se numeste Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de spatii de birouri, un personaj mai putin cunoscut publicului larg, dar care a reusit sa devina unul dintre cei mai respectati oameni de afaceri din domeniul imobiliarelor si nu numai.

Liviu Tudor, care detine si o casa pe Coasta de Azur, a tinut cu tot dinadinsul sa isi respecte aceasta imagine, afisandu-se de ceva vreme pe la intalnirile importante din Capitala cu un elegant Rolls Royce. Chiar daca numele barbatului nu este la fel de sonor in viata publica precum al altor mari intreprinzatori, Liviu Tudor se poate lauda ca, alaturi de Iulian Dascalu si Ion Tiriac, a pus bazele Patronatului Proprietarilor de Cladiri din Romania. Firma acestuia, Genesis Development, este considerata o adevarata „nava amiral” in bransa imobiliarelor si controleaza o suprafata inchiriabila de peste 200.000 de metri patrati, in Pipera (Novo Park) sau in Militari (West Gate).

La un calcul sumar, cu o medie de 10 euro pe metru patrat, Liviu Tudor castiga lunar circa doua milioane de euro. Mai mult, in vestul Capitalei, antreprenorul a dezvoltat de curand un proiect nemaiintalnit in tara, cu cladiri destinate studentilor si nu numai, plus spatii comerciale, investitii ce se ridica la aproape 80 de milioane de euro.

Citeste mai mult pe cancan.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here