Liviu Dragnea traieste pe alta planeta. Se face ca nu stie despre protestele din ultima perioada si considera ca medicii sunt multumiti de conditiile actuale: Majorarile salariale din sanatate au redus semnificativ plecarile medicilor din Romania

0
1231
dragnea psd

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris in aceasta dimineata, pe Facebook, că majorările salariale ale personalului medical au redus considerabil plecările medicilor din România, laudandu-se că este una din cele mai mari reuşite ale programului de guvernare.

„Majorarile salariale din sănătate au redus semnificativ plecările medicilor din România. E una din cele mai importante reuşite ale programului nostru de guvernare!”, a postat, mandru, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook. Pe de alta parte, se face ca ploua cand vine vorba despre protestele din ce in ce mai aprige pe care le fac medicii de familie, in ultima vreme.

Salariul mediu net, în sănătate, in octombrie 2017 a crescut cu 24% fata de octombrie 2016 ajungand la 2.681 de lei, potrivit Institutului Naţional de Statistică. Aceste măriri salariale din domeniul sănătatii au plasat in 2017 acest sector în primele cinci domenii cu cele mai mari creşteri salariale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here