Livache vorbeşte ca toţi dictatorii, în numele poporului! Le tremură chiloţii. Nu mai au bani la buget

0
565
Dragnea Impactul bugetar al programului de guvernare, pe termen scurt și lung

Gelu Diaconu, fostul preşedinte ANAF, a transmis în ajun de Crăciun, un mesaj dur pentru români, criticându-i pe aceia care se uită „admirativ” la măsurile fiscale „din ordonanţa triadei mincinoşilor Dragnea-Vâlcov-Teodorovici”.

Acesta susţine că nu multinaţionalele sunt cele din cauza cărora cetăţenii nu trăiesc bine şi acuză că Guvernului „îi tremură chiloţii în vine pentru că nu mai au bani la buget”. „Cu drag, de Crăciun pentru rrromanii verzi…ca bradul!

Am trăit experienta comunista şi pana astazi am avut şansa accesului la CIFRELE REALE ALE COLECTĂRII ŞI CHELTUIELILOR BUGETARE. Tuturor celor mânaţi de spirit patriotard le reamintesc următoarele:

* Impozitul pe profit deţine o pondere de max. 5% din totalul veniturilor bugetare;

* Firmele cu capital străin, băncile, sau societatile din energie şi telecomunicaţii sunt de departe CEI MAI MARI contribuabili ai bugetului statului roman pentru ca ei plătesc anual miliarde de euro din toate celelalte taxe: TVA, accize, impozit pe venit, contribuţii sociale si de sanatate, taxe de licenţe, taxe locale etc…

* Fiind pe o piaţă noua, investesc şi cheltuiesc continuu pentru a-şi dezvolta piaţa şi pentru ca doresc sa obţină profit în viitor.

* Cheltuielile pentru investitii sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, aşadar în foarte multe cazuri, nu au cum sa aiba profit!”, şi-a început postarea fostul preşedinte al ANAF. Gelu Diaconu i-a îndemnat pe români să nu se lase păcăliţi „de propaganda unor indivizi certaţi cu morala şi cu istoria zilelor noastre” şi l-a băgat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, în categoria „dictatorilor care vorbesc în numele poporului”.

„Toti dictatorii au vorbit în numele poporului. Ca şi Livache!…Dar în raspar cu sensul istoriei si al evoluţiei naturii umane. Cu toţii au pierdut! Ma uit siderat la reacţia decerebratilor care aproba admirativ masurile fiscale din ordonanţa triadei mincinosilor Dragnea- Valcov- Teodorovici! Vai ce bărbaţi de stat sunt acestia, vitejii nemaivăzuti care le vin de hac multinaţionalelor… aceste unelte ale străinilor care nu fac altceva decat sa suga din sângele poporului!!! În fapt, le tremura chiloţii în vine pentru ca nu mai au bani la buget…”, a scris Diaconu. 

Fostul preşedinte ANAF a explicat că poate demonstra cu cifre bilanţiere cum consilierul premierului, Darius Vâlcov, manipulează opinia publică, dar şi că multinaţionalele nu sunt cele vinovate de lipsa de bunăstare a românilor. 

„Cu titlu de exemplu şi cu cifrele bilantiere în fata, pot uşor demonstra prafuitului Valcov Slatineanul cum manipuleaza el opinia publica: îl deranjeaza pe prăfuit dezvăluirile unui post de televiziune! Stiti…chestia aia cu profitul egal cu cinci pachete de ţigări! Aşadar, rrromani care spuneti ca nu doriţi sa mai fiţi fraieriti zilnic…credeti ca aceşti mari contribuabili la bugetul statului, multinaţionalele, sunt vinovate de faptul ca România este tara care ofera cetăţenilor un disconfort total al traiului zilnic? Sau totul se intampla din cauza politicienilor de tip Dragnea!

P.S. Până şi Mao Zedong a înţeles rolul capitalului străin şi al multinaţionalelor. Dar el a fost un comunist “cinstit”…nicidecum un imbuibat cu averi colosale ca membrii triadei mincinosilor: Daddy, Darius Slatineanul şi Orlando „minte putina”!”, a conchis Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here