Lista rusinii

0
2249
Lista rusinii

ANAF a publicat lista cu firmele care au datorii imense la bugetul de stat. Pe ea se află nume mari ca Robert Negoiţă, fraţii Becali.

ANAF a făcut publică o nouă listă a ruşinii. Unele personalităţi au dispărut de pe lista ruşinii la această actualizare, altele au datorii mai mari. Unul dintre cei mai mari datornici la Fisc este Robert Negoiţă, fratele lui Ionuţ Negoiţă şi primarul Sectorului 3. Omul de afaceri figurează pe listele ANAF cu o datorie de 232 de milioane de euro, la fel ca actualizarea din luna mai, ceea ce înseamnă că nu s-a grăbit să plătească ceva la stat.

Gigi a contestat datoria

Datoria lui Gigi Becali către ANAF a crescut în ultimele luni de la 3,99 milioane de lei la 9,6 milioane de lei. Patronul Stelei a făcut însă contestaţie.  Becali spune că a contestat în justiţie această datorie şi judecătorii i-au dat dreptate. Mai mult, statul român ar avea să-i dea înapoi în jur de un milion de euro: ”Am câştigat un proces, iar statul roman, prin ANAF, trebuie să spună că Gigi Becali nu trebuie să dea el un milion, ci invers. Vă confruntaţi acum cu o minciuna a ANAF. Am câştigat în justiţie, ce mai vreţi? Nici când justiţia îmi dă dreptate nu am dreptate?” Asta se întâmpla în luna mai şi se pare că patronul Stelei n-a reuşit să-şi rezolve problemele cu ANAF.

Regele Mihai a ieşit din Topul Ruşinii

Pe lista ruşinii apare şi numele lui Ioan Becali, vărul lui Gigi Becali. Însă datoria acestuia este neînsemnată pe lângă cea a vărului său, 2.332 de lei. Printre celebrităţile care au scăpat de datorii la ANAF se numără Regele Mihai, care figura în luna mai cu o datorie de 4,1 milioane de lei, şi Elena Băsescu, cea care a avea de dat la stat în jur de 19.000 de lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here