Licitația COLOSUS, utilaje fiabile la prețuri imbatabile

0
1042

UTILBEN, companie românească aflată în topul vânzărilor de utilaje agricole și de construcții, a devenit unul dintre liderii industriei grație unui model de business bazat pe integritate și caracter. Acest mod transparent de a face afaceri a fost implementat încă de la înființarea UTILBEN – în urmă cu 14 ani – și adoptat de fiecare dintre cei 70 de membri ai organizației. Fondatorii companiei, Ruben și Oana Marian, au plecat de la premisa că, pentru a fi mai buni decât concurența, UTILBEN trebuie să devină ajutorul potrivit pentru toți constructorii și fermierii din România. Și asta s-a și întâmplat.

Compania cu sediul în Cluj-Napoca a dezvoltat, în cei 14 ani de experiență în domeniu, un pachet complex de produse și servicii. UTILBEN comercializează utilaje de construcții și agricole noi și second-hand, precum și atașamente și piese. UTILBEN dispune de o rețea de service la nivel național, oferă utilaje spre închiriere și asigură componenta de finanțare pentru facilitarea procesului de achiziție. La prima vedere, toate serviciile de care ar putea avea nevoie un antreprenor, constructor sau fermier. Dar necesitatea este diferită de dorință, așa că UTILBEN și-a pus întrebarea „Ce își dorește antreprenorul român?”

Răspunsul este COLOSUS. Mai exact, Licitația COLOSUS. Acest serviciu marca UTILBEN a plecat de la dorința antreprenorilor de a-și achiziționa utilaje second-hand fiabile, la cele mai bune prețuri. Pentru că vorbim de o vânzare publică online, participantul este cel care decide cât vrea să plătească pentru utilajul de care are nevoie. Se poate opri oricând și nu are nicio obligație față de vânzător. Licitația COLOSUS este o ocazie unică pentru oricine vrea să își cumpere un utilaj sau atașament la un preț imbatabil, raportat la ce oferă piața de profil. COLOSUS preia grijile achiziției de pe umerii clientului și intervine cu suportul și resursele pe care doar niște profesioniști în domeniu le pot asigura. Echipa UTILBEN.

Antreprenorii care nu vor să cheltuiască o mică avere pentru a deține un utilaj pe care se pot baza trebuie doar să acceseze platforma www.colosus.ro și apoi să se bucure de un proces de vânzare fluid și eficient. Rezultatele COLOSUS vorbesc de la sine. În mai puțin de 2 ani, au fost organizate 5 licitații, la care s-au înscris 600 de persoane și au fost listate peste 120 de utilaje și atașamente. De la excavatoare, tractoare, combine agricole, la mini-încărcătoare.

COLOSUS este o licitație ON-Live. Mai exact, îmbină vânzarea live cu cea online. Utilajele se listează pe www.colosus.ro, iar vânzarea publică este transmisă în direct pe toate platformele COLOSUS și moderată de specialiști în domeniu. Astfel, dinamismul, suspansul și emoția bătăliei ofertelor sunt asigurate într-un mod cu totul transparent și practic. Totodată, pentru că vorbim despre o licitație online, cumpărătorul poate să participe la eveniment din confortul casei sale, de la birou sau oriunde s-ar afla. Are nevoie doar de un smartphone sau laptop.

Pandemia mondială a venit la pachet cu restricții, dar și cu oportunități. Licitațiile COLOSUS se desfășoară acum exclusiv în mediul online și reprezintă cea mai eficientă și sigură variantă de a achiziționa un utilaj. În plus, pentru a veni în întâmpinarea clienților cu oferte dintre cele mai diverse și pentru a face licitațiile COLOSUS mai accesibile, s-a implementat un sistem de tranzacții săptămânale. Mai exact, săptămânal, sunt scoase la licitație utilaje dintr-o categorie specifică. Astfel, în 22 iunie 2020, este programată Licitația COLOSUS pentru Utilaje de Construcții.

Preț de pornire 0 (zero). A fost premisa de care s-a plecat, încă de la înființarea Licitației COLOSUS. Această bornă pentru majoritatea utilajelor listate este o garanție că toate produsele vor fi vândute rapid și la prețul corect. Ca urmare, COLOSUS suscită interesul cumpărătorilor și vânzătorilor din întreaga lume, atrași de posibilitatea de a face o tranzacție unică. În plus, în cei 14 ani de activitate, UTILBEN a stabilit parteneriate de încredere și de lungă durată cu peste 500 de furnizori de utilaje, la nivel mondial. Nu de puține ori, aceștia au accesat platforma COLOSUS și au scos la licitație echipamente de top.

Dealerii sau proprietarii de utilaje la mâna a doua rareori sunt dispuși să negocieze. Prețul afișat este, de cele mai multe ori, fix. Și chiar dacă vânzătorii acestor echipamente lasă din preț, reducerea nu este una considerabilă. COLOSUS înseamnă că prețul de vânzare al utilajului este exact suma pe care este dispus cumpărătorul să o plătească. Iar, datorită numărului mare de echipamente înscrise la licitație, clienții au de unde să aleagă. O ofertă variată înseamnă că participanții își pot stabili un buget și pot interveni la momentul oportun pentru a obține utilajul dorit la prețul potrivit.

Toate utilajele înscrise la Licitația COLOSUS vor fi atent inspectate tehnic de specialiștii UTILBEN, pentru a primi garanția calității. Nu este loc de compromisuri sau concesii, iar toate echipamentele second-hand listate sunt gata de pus la lucru încă din momentul tranzacției. Fără să necesite reparații sau investiții ulterioare. În plus, toate detaliile tehnice, poze și filmări ale utilajelor vor fi disponibile pe www.colosus.ro cu aproximativ o lună înainte de licitația propriu-zisă.

Achiziția unui utilaj second-hand nu este o muncă ușoară. Necesită cunoștințe în domeniu, o cercetare atentă a pieței, resurse și timp investit. COLOSUS este un serviciu UTILBEN, ceea ce înseamnă că procesul de licitație este preluat de toți cei 70 de angajați ai companiei. Fiecare, specialist în domeniul său de activitate. Consultanți, achizitori, vânzători, specialiști marketing, informaticieni, tehnicieni, cu toții vor lucra pentru client. Pentru a trăi o experiență cu adevărat specială și pentru a pleca acasă cu un utilaj în perfectă stare de funcționare.

22 iunie 2020, o dată de notat în calendar, ziua în care începe Licitația COLOSUS pentru Utilaje de Construcții. Fie că vreți să vă vindeți utilajele pe care nu le mai folosiți sau vreți să vă achiziționați echipamente fiabile la prețuri fără concurență, COLOSUS este răspunsul. Înscrieți-vă pe platforma www.colosus.ro și fie ca cel mai bun să câștige!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here