Lansare LegalMarketing.ro – Lion House dezvoltă parteneriatul cu The Times: a doua licență pentru România

0
1065

Lansare LegalMarketing.ro

18 martie ’18 ora 18.

Lion House dezvoltă parteneriatul cu The Times:

a doua licență pentru România.

LegalMarketing.ro se lansează la finalul acestei săptămâni, devenind primul portal pentru avocatura de business din România cu link direct către piața de avocatură din Marea Britanie. Partenerii și câștigătorii trofeelor Legal Innovation vor fi anunțați într-o secțiune special creată pe site-ul publisher-ului britanic și toate informațiile relevante despre companiile de avocatură și liderii care ne-au făcut cinstea de a ni se alătura în proiect vor fi disponibile direct către piața londoneză de business. Traficul publisher-ului londonez este de peste 1 milion de cititori / ediție.

Prima licență exclusivă acordată de The Times României se transformă în site partener al celui mai vechi ziar al Angliei. Cu o apariție zilnică neîntreruptă (nici măcar în timpul celor două Războaie Mondiale) de 234 ani, The Times este cel mai prestigios titlu al presei quality din Marea Britanie.

Lion House are mândria de a fi reușit să aducă acest brand în România acum un an, parteneriat concretizat prin lansarea la Clubul Diplomatic, în luna decembrie 2017, a primei ediții The Times / Legal Innovation, într-o Gală exclusivistă de lansare și premiere a celor mai importanți jucători din avocatura românească, Galerie foto AICI și lista premianților AICI.

În data de 18 Martie ’18, ora 18, Portalul de business LegalMarketing.ro este onorat să anunțe relansarea sa ca și site partener The Times. Beneficiind de un aport de trafic spectaculos, de până la 1,2 milioane de unici / zi,LegalMarketing devine astfel cel mai important portal din online-ul românesc consacrat avocaturii de business.

LegalMarketing.ro înseamnă acum o echipă formată din 5 jurnaliști dedicați exclusiv acestei piețe, care vor aduce valoare adăugată în fiecare zi prin articole, analize, interviuri cu liderii pieței avocaturii din București, elitele profesiei, Guest Writers.

Conținutul premium va fi disponibil tuturor, fără nicio plată aferentă în acest sens, pentru că noi credem că accesul la informația de calitate nu poate fi restricționat, iar circulația ideilor și a opiniilor trebuie să rămână gratis și liberă.

Lion House extinde parteneriatul cu The Times prin aducerea în România al celui de-al doilea titlu din portofoliul publisher-ului britanic. Este vorba despre un Special Report cu impact mare pe zona de business, focusat pe una dintre cele mai interesante nișe de afaceri din acest moment pe plan mondial: Investing in Property.

Publicația se adresează liderilor din companii multinaționale și românești pe segmentele dezvoltatori, rezidențial și birouri, bancherilor, consultanților în finanțare, reprezentanților fondurilor de investiții, avocaților interesați de banking, IFN, finanțări, real-estate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here