La ALTEX: TELEVIZOARE cu numai 299 LEI și voucher din Programul RABLA pentru Electrocasnice

6
6957

București, 24 mai 2019. ALTEX participă și la această ediție a Programului RABLA pentru Electrocasnice, finanțat de Ministerul Mediului prin Administrația Fondului pentru Mediu, susținând înlocuirea echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic.

ALTEX dă astfel posibilitatea clienților să își poată achiziționa la preț redus produsele preferate cu performanță energetică superioară incluse în program (televizoare, mașini de spălat rufe, frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare, mașini de spălat vase și aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile), beneficiind de ofertele ALTEX și, în același timp, scăzând din prețul final valoarea vaucherului din Program:

„De exemplu, cu numai 299.9 lei clienții pot să cumpere din magazinele ALTEX televizorul VORTEX LED cu diagonal de 81 cm, A+, în limita stocului disponibil, beneficiind de promoțiile noastre și de vaucher în condițiile Programului”, explică Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX România.

Clienții elegibili conform ghidului Programului, care s-au înscris corect în aplicația informatică, vor primi un mesaj de confirmare, un număr unic al înscrierii și un cod unic de accesare a înscrierii care trebuie transmis reprezentatului magazinului la cumpărarea electrocasnicelor.

„Cu toate că înscrierea în program este simplă și la îndemâna oricărui client realizându-se în aplicația informatică, consultanții noștri din magazine vor acorda suport clienților care au nevoie, oferind acces la ghidul Programului și clarificări astfel încât clienții să introducă corect informațiile solicitate în aplicație.”, adaugă Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX România.

Clienții înscriși în program vor beneficia de ofertele ALTEX, scăzând valoarea voucherului din prețul final în factură din prețul de comercializare cu TVA, în schimbul predării unui echipament uzat echivalent. Preluarea echipamentului uzat se face gratuit, schimbul făcându-se în sistem 1:1, în cadrul aceleiași categorii de produs, cu excepția mașinilor de spălat vase pentru care se poate preda orice alt electrocasnic din program.

Produse incluse în Program

Vaucherele se acordă de către Ministerul Mediului prin Administrația Fondului pentru Mediu pentru achiziționarea de echipamente electrice și electronice de uz casnic, superioare din punctul de vedere al consumului energetic, având valoare cuprinsă între 200 și 400 de lei, în funcție de tipul aparatului cumpărat:

  • 200 lei pentru mașini de spălat rufe cu eficienţa energetică A++ și pentru televizoare cu eficienţa energetică A,
  • 300 lei pentru mașini de spălat rufe cu eficienţa energetică A+++, pentru mașini de spălat vase cu eficienţa energetică A++ și pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare cu eficienţa energetică A++,
  • 400 lei pentru mașini de spălat vase cu eficienţa energetică A+++, pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficienţa energetică la răcire (A+++/ A++) și pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare cu eficienţa energetică A+++ și pentru televizoare cu eficienţa energetică A++ și A+++.

Vaucherele sunt valbile 15 zile de la emitere, putând fi oricând folosite în această perioadă în magazinele ALTEX. Eficiența energetică a echipamentelor aprobate poate fi modificată doar de la o clasă energetică superioară la o clasă energetică inferioară, până în momentul utilizării voucherului, cu modificarea corespunzătoare a valorilor aferente.

Pentru a ajuta și ghida clientii, ALTEX pune la dispoziție pe siteul său www.altex.ro un Ghid al Programului, în care se găsesc toți pașii necesari pentru a beneficia de voucherul de reducere.

Pornind ca start-up local în anii ‘90, ALTEX România a crescut durabil prin forte proprii, influențând comerțul de electronice și electrocasnice din România, oferind clienților săi prin rețeaua de peste 100 de magazine și prin site-ul www.altex.ro echipamente care sporesc confortul vieții, adecvate nevoilor clienților, la prețuri accesibile. Prin programul „De 2xDiferența”, ALTEX susține cel mai mic preț din România oferit pentru întreaga gamă de produse. În plus, ALTEX vine în sprijinul clienților cu servicii care adaugă plus-valoare: servicii de consultanță la raft, platforma online, livrare la domiciliu, ridicarea produselor vechi, finanațare (rate) accesibilă, acțiuni promoționale.

De la electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia, ALTEX România și-a extins în prezent gama de produse având oferte competitive și pe piața de voiaj, sport și vacanță, auto, cosmetice-îngrijire personală, bebeluși-copii sau băuturi calde și reci (apa, cafea, sucuri, ceai).

6 COMMENTS

  1. Bună seara! Aș dori și eu sa ma înscriu în programul rabla, ptr. a obține un Vaucher, pe care sa – l folosesc la Achiziționare unui TV Vortex, cu mențiunea ca dețin un TV vechi. Ce trebuie sa fac??

  2. Doresc sa ma înscriu în programul rabla,în anul 2019 am achiziționat un TV smart de la magazinu alteex și garanția a fost făcută pe 2 ani și tv a ținut fix 2si 2saptamini sa defectat mai mare risu

  3. Prog.rabla ptr.tv. te duci sa cumperi si ati baga pe gat.numa votex..de ce ? An ce tara de cacat traim..ori e pentru toate tv.ori nimic.idem ptr tablet..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here