Isarescu isi supragaranteaza depozitul facut din prima de pensionare? Stie el ce a facut cu unele banci pentru a vinde vinul casei

1
2112
isarescu

Aflam de la BNR ca anumite depozite sunt temporar garantate peste suma de 100 mii euro.

Stranie decizia lui Isarescu.

Banii sunt fungibili.

Isarescu care stie mai bine cate a trecut cu vederea ca sa poata sa isi vanda vinul la banci, incearca sa isi puna economiile la adapost.

Isarescu a primit 114 mii euro ca si prima de pensionare desi a avut o pauza contractuala de la BNR de un w/e si sustine ca nu este pensionar. Curtea de Conturi se face ca nu intelege pana la retragerea lui Vacaroiu despre ce este vorba in aceasta auto premiere.

“Persoanele fizice beneficiază temporar de un nivel suplimentar de garantare, stabilit la 100.000 de euro, pe lângă pragul standard de garantare de 100.000 de euro, dacă deţin anumite categorii de depozite bancare, respectiv „depozite care rezultă din tranzacţii imobiliare referitoare la bunuri imobile cu destinaţie locativă“, „depozite rezultate din eve­nimentul pensionării, disponibilizării, din situaţia de invaliditate sau deces al deponen­tu­lui“, precum şi „depozite rezultate din înca­sarea unor indemnizaţii de asigurare sau a unor compensaţii pentru daune rezultate din infracţiuni sau pentru condamnări pe nedrept“.

Ii e frica lui Isarescu sa isi tina banii la bancile la care a vandut vinul casei dar nu are unde sa isi dive27rsifice plasamentele?

Link aici

http://m.zf.ro/banci-si-asigurari/bnr-stabilit-nivel-suplimentar-garantare-temporar-anumite-depozite-depozitele-legate-tranzactii-imobiliare-incluse-lista-celor-pot-beneficieze-fondul-garantare-acoperire-peste-100-000-euro-16121639

1 COMENTARIU

  1. Cel mai nenorocit si jegos om din tara, un anti-român, munca noastra a tuturor si a celor din afara tarii, ne e furata de acest gunoi de om, de acest paduche al societatii noastre, avem un psihopat la conducerea bancii noastre si nimeni nu observa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here