Ionel Dancă: “Orlando Teodorovici, bufonul PSD cu aere de finanțist, se visează Președinte. Nu știu cum să o spun mai civilizat… dar totul până la banii mei!”

0
1117

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, îl critică pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, pentru declaraţiile acestuia pe tema banilor din Pilonul 2 de pensii, acuzându-i că vor „să pună mâna pe cele peste 10 miliarde de euro adunate în conturile noastre pentru a le folosi în proiecte obscure de investiţii cu «parandărăt»”.

„Deşi toată lumea spune că Ordonanţa 114 este o aberaţie cap-coadă şi efectele se văd deja, după trei luni de la adoptare, Teodorovici o ţine pe-a lui Dragnea şi Vâlcov şi continuă să facă pe deşteptul cu economia.   Şi totuşi, joaca aceasta de-a ministru de Finanţe între două nopţi petrecute în cluburi trebuie să se termine o dată. Nu ştiu cum să o spun mai civilizat… dar totul până la banii mei! Nu vă atingeţi de banii mei din Pilonul 2 de pensii!”, scrie Dancă.

Acesta aminteşte că, într-o declaraţie, tipică pentru Teodorovici, ministrul Finanţelor „le spune aşa, frivol, administratorilor de pensii private să nu mai fie atât de rigizi şi să investească dom’le banii ăia şi în proiecte de parteneriat public – privat sau în acţiuni necotate şi în ce-or mai vrea Dragnea şi Vâlcov”.

„Atitudinea asta a celor din PSD şi ALDE faţă de banii din Pilonul 2 exprimă un reflex comunistoid al celor care consideră că banii din taxe, impozite şi contribuţii sociale sunt ai statului şi atât timp cât ei sunt vătafi pe această moşie fac ce vor cu ei.   Este limpede că Dragnea, Vâlcov şi Teodorovici au gândire infracţională în ceea ce priveşte Pilonul 2. Vor să pună mâna pe cele peste 10 miliarde de euro adunate în conturile noastre pentru a le folosi în proiecte obscure de investiţii cu ”parandărăt”.

Ca să vă faceţi o imagine despre dimensiunea jafului pe care îl pun la cale cei din PSD şi ALDE, sunt peste 7,2 milioande de participanţi la Pilonul 2 iar valoarea medie a unui cont este de 6.671 lei şi aproape 1,7 milioane de români au în cont între 10.000 şi 25.000 de lei.   Aceşti bani sunt proprietatea noastră, a fiecărui contribuabil la Pilonul 2, pe care putem să-i folosim când vrem şi cum vrem după încheierea stagiului de cotizare sau care pot fi lăsaţi moştenire.

Sunt proprietatea mea şi de aceea le spun clar celor din PSD şi ALDE, să nu se atingă de banii mei din Pilonul 2 pentru că iese cu proteste, revolte şi procese la tribunal. Totul, până la banii mei!”, scrie Dancă pe pagina sa de Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here