Investesti 0% efort, ai 100% echipa motivata

0
1614

Conduci un IMM cu mai putin de 15 angajati si iti doresti sa te implici in dezvoltarea angajatilor fara a face investitii majore? Satisfactia la locul de munca este esentiala pentru succesul unei afaceri si tocmai de accea este foarte important sa rasplatesti performanta si pasiunea.  Vei primi, in  schimb, increderea unor profesionisti pe care te poti baza si alaturi de care sa construiesti viitorul companiei.

Un pachet avantajos de beneficii extra salariale contribuie din ce in ce mai mult la gradul de satisfactie a angajatilor, dar si la retentia acestora in cadrul echipei. Cu o prezenta de 15 ani pe piata romaneasca, Up Romania, pune la dispozitia celor 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare precum tichete pe suport de hartie si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanţă Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé.

Parteneriatul cu Up Romania te ajuta sa implementezi un sistem de beneficii cu solutii fiabile si performante, usor de gestionat, cu importante avantaje fiscale si sociale atat pentru angajator, cat si pentru salariati.

Astfel, poti acorda un sprijin extra salarial oferind tichete de masa pe suport de hartie sau carduri de masa Chèque Déjeuner. Datorita deducerilor fiscale si a taxelor patronale si salariale de 0%, vei face economii de pana la 40% pentru companie, comparativ cu aceeasi suma oferita in bani. Utilizatorii tichetelor si cardurilor de masa Chèque Déjeuner au posibilitatea de a le folosi in toate marile retele comerciale, precum si intr-o gama larga de restaurante, fast-food-uri sau companii de catering.

Un alt instrument de motivare a echipei sunt tichetele cadou Cadhoc. Up Romania vine in intampinarea angajatorilor pentru a simplifica procesul de achizitionare, sortare, personalizare, depozitare si distributie a cadourilor oferite cu ocazia unor evenimente speciale precum cele de Craciun, Paste, 8 Martie sau 1 Iunie. Pe langa aspectul logistic, tichetele cadou sunt scutite de contributii sociale obligatorii si de impozit, in limita unei sume de 150 de lei pentru fiecare persoana si sunt totodata deductibile si de la calculul impozitului pe profit in limita a 5% din fondul de salarii.

Pe langa tichetele de masa si cele cadou, o surpriza extraordinara pentru angajati o reprezinta voucherele de vacanta. Valabile exclusiv pe teritoriul Romaniei, voucherele de vacanta pot fi utilizate pentru achizitia de servicii turistice dintr-o retea ampla de parteneri afiliati: hoteluri, pensiuni, unitati balneare, campinguri. In plus, voucherele de vacanta sunt scutite de contributiile angajatorului si angajatului – CAS, fond de sanatate, de somaj, asigurare de accidente etc. – pana la valoarea de 8.700 lei anual per salariat,  facilitand o economie de aproximativ 32% a bugetului alocat, suma pe care o poti investi in dezvoltarea afacerii tale.

Comanda ACUM tichetele valorice de la Up Romania pentru ca ele inseamna gestionare simpla, beneficii fiscale si, mai ales, o relatie intarita cu propriii angajati.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra pe upromania.ro si comanda tichetele valorice de care ai nevoie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here