Intercapital Invest agreează cu Tradeville un parteneriat de transfer al clienților săi, în urma intenției de retragere de pe piață

0
1846

București, 22.06.2017 – Intercapital Invest, una dintre cele mai mari companii independente de brokeraj din România, intenționează să se retragă de pe piața de capital și să încheie un parteneriat cu Tradeville, prin care clienţii săi să poată beneficia, în continuare, de cele mai bune servicii de tranzacţionare la bursă.

Intercapital Invest intenționeză să se retragă de pe piață, însă nu înainte de a asigura cele mai bune opțiuni și servicii clienților săi.

„Acționarii principali ai Intercapital Invest au luat decizia de a se concentra pe alte interese de business și convoacă o Adunare Generală a Acționarilor în vederea retragerii de pe piață. De-a lungul timpului, am contribuit din plin la dezvoltarea pieţei de capital şi am câştigat încrederea investitorilor prin servicii excelente. Tocmai de aceea am decis să recomandăm clienţilor noștri un partener de încredere ce împartăşeste valorile companiei noastre. Avem toată încrederea că Tradeville va răspunde exigenţelor clienţilor noştri, având în vedere reputația, serviciile şi experienţa companiei”, a declarat Răzvan Pașol, Președinte Intercapital Invest.

„Suntem bucuroşi că vom intra într-un parteneriat cu un broker onest, cu o vechime mare în piaţa de capital, care a acordat întotdeauna atenţie calitaţii serviciilor oferite clienţilor săi. Acest parteneriat se pliază natural pe strategia noastră de dezvoltare şi creştere a cotei de piaţă. Vom continua să investim în dezvoltarea pieţei de capital locale, în dezvoltarea de noi produse şi instrumente financiare, atât pe piaţa locală, cât şi pe piețele internaţionale, precum și în tehnologia platformelor de tranzacționare. Astfel, îi asigurăm pe clienții Intercapital că se vor bucura în continuare de o calitate superioară a serviciilor primite și că vor obține în plus multe alte beneficii care să îi ajute în activitatea de tranzacționare”, a declarat Mihaela Bîciu, Director General Tradeville.

Tradeville pune la dispoziție clienţilor săi servicii și tehnologii performante de tranzacționare (platforma avansată customizabilă, platforma light, aplicații de trading mobil pentru iOS și Android) atât pe Bursa de Valori București, cât și pe cele mai importante burse financiare ale lumii.

Ulise.ro este cel mai recent serviciu lansat de catre Tradeville prin care clienții companiei pot investi în propriile valori, pasiuni și idei despre viitor, de la biotehnologie, robotică și rețele sociale, la energii regenerabile și mașini electrice.

Tradeville pune mare accent pe promptitudine în relația cu clienții, integrând un Live Chat direct în platforma de tranzacționare prin care clienții pot contacta imediat departamentul de Helpdesk. Comunicarea cu clienții, telefonică și online, este completată de seminarii, webinarii, evenimente dedicate pieței de capital și circuite de prezentare în cele mai importante orașe ale țării.

Tradeville este numarul 1 in Romania ca numar mediu de tranzacții zilnice pe Bursa de Valori București. Succesul companiei a fost confirmat şi de premii, precum „Cel mai bun broker retail în 2016”, acordat de către BVB, respectiv „Premiul special pentru educaţie financiară nebancară – Şcoala de Investitori”, oferit de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară, în cadrul Galei Premiilor Edu Fin de la Iaşi, din martie 2017.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here