Inovație. Reclame video pe ecrane transparente. Totul despre ecranele digitale de pe Lipscani. Cum le poți avea?

0
2722

Zece ecrane digitale, la “Kilometrul 0”, chiar la intrarea pe Liscani. Ecrane integrate natural în fațadă, foarte vizibile atât din bulevard, dar și din stradă.

Un lucru inedit însă: chiar dacă sunt în locul ferestrelor, ecranele digitale funcționează și ca …ferestre: din interior se poate vedea cu ușurință dincolo de “geam“.

De altfel, aceasta este inovația: ecranele, chiar dacă rulează imagini video, sunt transparente și pot fi folosite pentru spații precum show-room-uri, birouri sau diverse magazine.

Totul despre Digital Media Wall Lipscani, un sistem de publicitate dezvoltat și operat de Media Consulta. Compania reprezintă în România sistemul de ecrane digitale transparente (precum cele de pe Lipscani), pe care le poate instala celor interesați.

Înainte de detaliile despre panourile de pe Lipscani, un mic demo despre cum se pot folosi ecranele digitale transparente din sistemul Nexnovo, pe care îl reprezintă Media Consulta.

Media Consulta oferă celor interesați – show-room-uri, magazine, birouri, posibilitatea de a instala astfel de panouri digitale video. 

Pe lângă distribuția panourilor transparente de tip Nexnovo, Media Consulta oferă spațiile de pe Lipsani clienților publicitari.

Poziționare

Clădirea se află chiar la intrarea pe Lipscani, la “Leoaică“. Reclamele se pot observa atât de către pietoni, de către cei care se plimbă prin Centrul Vechi, dar și de pe Bulevardul Brătianu, din mașină.

Cât sunt de mari?

Nouă panouri care formează o imagine de 7×4 metri și un ecran de 4×2,5 metri sub ele.

Cum intră reclamele?

Toate reclamele sunt gestionate digital, printr-un soft care permite updatarea în timp real a vizualurilor.

Câți oameni pot vedea reclamele?

În vremuri “normale”, înainte de pandemie, traficul era estimat la 100.000 de persoane zilnic, dacă luăm în calcul bucureștenii care ieșeau de la cele două mari stații de metrou Piața Universității sau Piața Unirii.

În jur de 5.000 de pietoni intrau, zilnic, în Centrul Vechi prin zona de la “Lupoaică”, acolo unde sunt și ecranele.

Fațada interactivă digitală de pe Lipscani a început să funcționeze în urmă cu trei ani. A fost implementată de Media Consulta International, companie deținută de Mihai Craiu. Media Consulta mai are în portofoliu site-ul Săptămâna Financiară și proiectul La Bibliotheque Ideale.

Cât costă o reclamă pe fațada de pe Lipscani, dar și alte detalii, pe site-ul Media Consulta.

VIDEO. Sistemul Digital Media Wall dezvoltat de Media Consulta

Un alt exemplu de folosire a ecranelor video transparente Nexnovo, pe care le reprezintă în România Media Consulta.

VIDEO 3. Fațada ca ecran publicitar

Citeste mai mult pe www.paginademedia.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here