Incompententii de la Supravegherea Financiara si salariile lor fabuloase platite de noi

0
5922
salarii-asf
Autoritatea de Supraveghere Financiara are un rol esential in economia Romaniei..Din pacate o aglomrare de impostori, dinozauri comunisti cu pregatire mimata si titluri de “dottore” in buzunar ca si personaje trecute prin cancanurile dambovitene sau paturile fotbalistilor sunt platite regeste cu salarii de sute de mii de euro pe an din taxele noastre.

Un articol regal ofertit de cancan.ro ne dezvaluie pentru ce primeste 5000 de euro pe luna un personaj ca distinsa doamna Hermes alias ex Adi Mutu- Cristina Badaloiu  sau de ce ia Negritoiu 200000 euro pe an…Explicatia este simpla…Acestia incaseaza acesti bani FARA sa ofere la schimb competenta,numai pentru ca pot..NUmai pentru ca societatea romana nu i sanctioneaza…Iar noi asta incercam sa facem acum…Enjoy

Ex-iubita lui Adi Mutu, Alin Petrache, Marian Ionescu e responsabilă cu supravegherea la ASF. Ea este ”Prinţesa RCA-urilor” cu salariu de 20.000 ron/lună! Celebra iubită a unor milionari şi demnitari, Cristina Bădănoiu, trăieşte într-un lux orbitor: genţi Chanel, Hermes, Mercedes 2015 şi super-apartamente în Bucureşti.

Ex-iubita lui Adi Mutu, Alin Petrache, Marian Ionescu e responsabilă cu supravegherea la ASF. Ea este ”Prinţesa RCA-urilor” cu salariu de 20.000 ron/lună! Celebra iubită a unor milionari şi demnitari, Cristina Bădănoiu, trăieşte într-un lux orbitor: genţi Chanel, Hermes, Mercedes 2015 şi super-apartamente în Bucureşti Vezi galeria: 7 poze

Joi, mii de şoferi au blocat Bucureştiul, nemulţumiţi de preţul mare al asigurărilor pentru maşini şi au avut cuvinte de ”laudă” la adresa celor de la Autoritatea de Supraveghere Financiară , instituţie care controlează piaţa asigurărilor. Cu siguranţă aceştia nu ştiau de bătaia de joc reală de la ASF, de pilele şi salariile cosmice care se plătesc lunar. Un bun exemplu în acest sens este C.B., celebră pentru aventurile ei amoroase cu mulţi milionari şi demnitari români, mulţi dintre aceştia însuraţi.

C.B. ( prezenţă aparte, piele fină, manierată, iscusită tare ) care este cunoscută în Bucureşti pentru că a avut relaţii cu mai mulţi bărbaţi potenţi financiari, este responsabilă supraveghere la ASF şi are un salariu la care mulţi nici nu visează. Potrivit declaraţiei de avere depusă în iunie anul curent, este remunerată cu 20.000 RON pe lună. De bonusuri şi prime, nu ştim.  Are două apartamente în Bucureşti despre care vom reveni căci este o poveste tare interesantă, un Mercedes fabricat în 2015, bijuterii în valoare de 150.000 euro, şi ”altele”, fără să precizeze ce, valorând 30.000 euro.

Probabil s-a referit la colecţia de genţi Chanel şi Hermes. C.B. a împrumutat de la mama ei 120.000 de euro. Potrivit surselor noastre, mama este o pensionară cu un venit normal, nici vorbă de asemenea sume. A fost director de marketing al clubului Rapid, post in care nu a stat prea mult, s-a reprofilat rapid, a lucrat la Senat unde s-a învârtit pe lângă Gabriel Oprea, a fost numită pe un post la Romatsa de partdul lui Gabriel Oprea, iar nu demult a ajuns la ASF.Remus Truică s-a simţit bine alături de eaRemus Truică s-a simţit bine alături de ea

Refugiul pilelor şi amantelor conducătorilor României, după cum spune sursa noastră din interior. O adevărată profesionistă! Printre milionarii pe care i-a bifat C.B. s-au numărat patroni de cazinou, Adi Mutu (pe care îl bodogănea că atunci când o chema afară îîi lua bilet la economic şi nu business), ex-şeful COSR Alin Petrache (vezi aici), puştiul pe vremea aceea Sami Mahmud, zis “Mahmurel“, care provine dintr-o familie bogată care deţine o fabrică de mobila si un lanţ de magazine, dar şi Marian Ionescu.

Responsabila cu supravegherea la ASF a avut o relaţie apropiată şi cu Remus Truică, la braţul căruia bruneta s-a simţit foarte bine. Cei doi s-au afişat de mai multe ori în public. Dar şi oameni din media au fost cu ea, care au intervenit la Fatih Taher ca în 2009 să fie numită în funcţia de director de marketing al echipei de fotbal Rapid Bucureşti. Personaj cu dare de mână, dar şi cu obligaţii faţă de cei care l-au rugat, acesta i-a stabilit brunetei un salariu regesc de 3.500 de euro pe lună.

Plătiţi regeşte

Mişu Negriţoiu, şeful ASF, încasează lunar peste 13.000 de euro pe lună
Mişu Negriţoiu, şeful ASF, încasează lunar peste 13.000 de euro pe lună

Mişu Negriţoiu, preşedintele ASF, instituţie  care mai controlează şi piaţa de capital sau cea a fondurilor private de pensii, a încasat anul trecut un venit de 708.932 de lei, adică circa 59.000 de lei pe lună echivalentul a peste 13.000 de euro, potrivit propriei declaraţii de avere.  Negriţoiu are un ceas IWC Schaffhausen de 10.00 euro, dar şi  două terenuri intravilane în Otopeni şi în comuna Cornu din judeţul Prahova, cu suprafeţe de 3.251 de metri pătraţi şi respectiv 5.176 de metri pătraţi.

În ceea ce priveşte clădiri şi case de locuit, Negriţoiu a mai rămas doar cu un apartament cu trei camere în Bucureşti, în condiţiile în care anul trecut a donat copiilor săiŞtefan Negriţoiu şi Brânduşa Negriţoiu casa de vacanţă de la Cornu, un teren intra­vi­lan tot la Cornu şi un apartament în Bucureşti. La capitolul datorii, şeful ASF a declarat un credit în 2008 cu o valoare de 37.500 de euro, o descoperire de cont de 30.000 de lei şi un card de credit de 50.000 de lei. Negriţoiu a plasat în obligaţiuni cu o rată fixă de 6,75% circa 120.000 de dolari, în timp ce alţi 140.000 de euro au fost daţi în gestiunea unui fond de investiţii.

Cornel Coca Constantinescu câştigă aproape 14.000 euro lunar
Cornel Coca Constantinescu câştigă aproape 14.000 euro lunar

Cornel Coca Constantinescu, prim-vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, a încasat anul trecut 735.040 de lei, echivalentul unui venit lunar de 13.800 euro, după cum reiese din declaraţia de avere. Oficialul are o Toyota din 2013 şi un BMW din 2015, bijuterii de 15.00 euro şi opera de artă în valoare de 25.000 euro. A mai avut un Mercedes pe care l-a vândut cu 177.000 de euro. Vicepreşedintele Mircea Ursache are un salariu de 11.000 de euro pe lună şi patru maşini:dou[ autoturisme BMW, un Aeon şi un Chrysler. Ion Giurescu are 11.000 euro pe lună,Gheorghe Marcu, un alt membru, are un salariu lunar de 5.000 euro, Ştefan Armeanu 5.500 euro. IarGabriela Boca 1.500 euro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here