Inca un nume cunoscut iese din umbra, in cazul Mihai Lucan- cum l-a ajutat Emil Boc pe medic sa isi deschida clinica privata

0
1785

Clinica privata a medicului Mihai Lucan este construita pe un spatiu detinut de Primaria din centrul Clujului. Documentele arata ca aceasta afacere medicala ofera un profit de aproximativ 1 milion de euro, anual. Deschiderea acestei clinici s-a realizat cu ajutorul primarului Emil Boc, devenind, astfel, si o buna afacere imobiliara: clinica va castiga aproximativ 1 milion de euro in urmatorii 10 ani, in urma unui contract de inchiriere recent semnat.

DIICOT urmeaza sa il audieze si pe domnul Emil Boc, actualul primar al Clujului, in legatura cu colaborarea dntre acesta si medicul urolog Mihai Lucan, in prezent anchetat pentru ca ar fi adus pierderi de circa 1 milion de euro Institutului de Urologie si Transplant Renal din Cluj.

Cei apropiati afacerii lui Lucan, spun ca investitia a primit ajutor considerabil din partea Primariei Cluj-Napoca. „Mihai Lucan a fost ajutat in Cluj de Emil Boc. Nu putea sa faca business-ul numit Lukmed fara domnul Boc. Exista o succesiune de hotarari de consiliu local din care se poate observa cum se faciliteaza din ce in ce mai mult acest business”, a declarat deputatul Emanuel Ungureanu (USR), autorul denuntului nuantat la DIICOT, ce il implica pe medicul Lucan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here