Liviu Tudor – regele imobiliarelor- “scrie” un manual de spalare a banilor sub nasul DNA pompand intr-un offshore sau in vila sa din Franta milioane de euro

3
28214
Liviu Tudor -regele imobiliarelor

Vedeti mai jos cum își face ANAF propria listă a rușinii, prin ignorarea marilor corupți și evazioniști.

În timp ce ANAF anunța cu mândrie publicarea listei datornicilor din România, crezând că astfel va da lovitura anului, din țară se scurgeau bani grei în offshore-urile din Panama.

Oana Zamfir a prezentat, la Exces de putere, de la Antena 3, cum își face ANAF propria listă a rușinii, prin ignorarea marilor corupți și evazioniști.

În timp ce ANAF anunța cu mândrie publicarea listei datornicilor din România, crezând că astfel va da lovitura anului, din țară se scurgeau bani grei în offshore-urile din Panama

Cum s-au scurs 9,4 milioane de euro

Din documentele publicate de RISE Project, din arhiva Mossack Fonseca, aflăm că în Panama stă ascunsă în spatele ofshore-ului Wake Up Management Ltd stă soția miliardarului Liviu Tudor, Monica Tudor.

Cotat cu o avere de 200 milioane euro, Liviu Tudor este cunoscut pentru afacerile sale imobiliare Novo Park și West Gate, dar și pentru implicarea în piața bancară.

De-a lungul timpului, presa a scris că Tudor a făcut parte din grupul de afaceriști care gravitau în jurul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc. Iar Guvernul Năstase l-a cooptat în programul social al Economatelor.

Tudor ar fi fost şi unul dintre cei care au beneficiat de credite preferenţiale de la Bancorex, iar Monica Tudor a fost asociată în compania MM Real Estate cu Bogdan Radu Iugulescu, conectat la fraudarea cu peste 20 de milioane de euro a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură.

Nu doar în Panama ar trebui căutați banii soților Tudor, ci și pe Coasta de Azur, potrivit unei anchete cetateanul.net, care dezvăluie cum a pompat o firmă românească aproape 10 milioane de euro în vila din Franța a lui Liviu Tudor.

Cititi aici cat castiga lunar Liviu Tudor

concordia-a4-sa-4.compressed digi-net-sa-4.compressed EVOLUTION-PROPERTIES-SA-4.compressed EVOLUTION-PROPERTIES-TRADE-SA-4.compressed Genesis-development-offices-4.compressed Genesis-Development-4.compressed id-holding-srl-4.compressed Internet-City-Doi-Sa-5.compressed mm-real-estate-sa-4.compressed PREFABRICATE-VEST-DOI-OFFICE-TRADE-SA-4.compressed prefabricate-vest-patru-sa-4.compressed prefabricate-vest-patru-trade-sa-5.compressed prefabricate-vest-sa-4.compressed west-gate-srl-4.compressed west-gate-studios-sa-4.compressed

Liviu Tudor ne-a trimis o notificare precizand faptele asa cum le vede el. Redam mai jos aceasta notificare.

notificare Tudor Liviu - SFIN 2

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here