In timp ce protestele impotriva coruptiei sunt la ordinea zilei, Liviu Tudor -regele imobiliarelor- „scrie” un manual de spalare a banilor sub nasul DNA pompand offshore sau in vila sa din Franta milioane de euro

3
22653
Liviu Tudor -regele imobiliarelor

Vedeti mai jos cum își face ANAF propria listă a rușinii, prin ignorarea marilor corupți și evazioniști.

În timp ce ANAF anunța cu mândrie publicarea listei datornicilor din România, crezând că astfel va da lovitura anului, din țară se scurgeau bani grei în offshore-urile din Panama.

Oana Zamfir a prezentat, la Exces de putere, de la Antena 3, cum își face ANAF propria listă a rușinii, prin ignorarea marilor corupți și evazioniști.

În timp ce ANAF anunța cu mândrie publicarea listei datornicilor din România, crezând că astfel va da lovitura anului, din țară se scurgeau bani grei în offshore-urile din Panama

Cum s-au scurs 9,4 milioane de euro

Din documentele publicate de RISE Project, din arhiva Mossack Fonseca, aflăm că în Panama stă ascunsă în spatele ofshore-ului Wake Up Management Ltd stă soția miliardarului Liviu Tudor, Monica Tudor.

Cotat cu o avere de 200 milioane euro, Liviu Tudor este cunoscut pentru afacerile sale imobiliare Novo Park și West Gate, dar și pentru implicarea în piața bancară.

De-a lungul timpului, presa a scris că Tudor a făcut parte din grupul de afaceriști care gravitau în jurul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc. Iar Guvernul Năstase l-a cooptat în programul social al Economatelor.

Tudor ar fi fost şi unul dintre cei care au beneficiat de credite preferenţiale de la Bancorex, iar Monica Tudor a fost asociată în compania MM Real Estate cu Bogdan Radu Iugulescu, conectat la fraudarea cu peste 20 de milioane de euro a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură.

Nu doar în Panama ar trebui căutați banii soților Tudor, ci și pe Coasta de Azur, potrivit unei anchete cetateanul.net, care dezvăluie cum a pompat o firmă românească aproape 10 milioane de euro în vila din Franța a lui Liviu Tudor.

Citeste si  Dan Voiculescu e grav bolnav: îl doare în c_r că are de plătit prejudicii de 60 de milioane de euro! Averea e pe numele rudelor

Cititi aici cat castiga lunar Liviu Tudor

concordia-a4-sa-4.compressed
digi-net-sa-4.compressed
EVOLUTION-PROPERTIES-SA-4.compressed
EVOLUTION-PROPERTIES-TRADE-SA-4.compressed
Genesis-development-offices-4.compressed
Genesis-Development-4.compressed
id-holding-srl-4.compressed
Internet-City-Doi-Sa-5.compressed
mm-real-estate-sa-4.compressed
PREFABRICATE-VEST-DOI-OFFICE-TRADE-SA-4.compressed
prefabricate-vest-patru-sa-4.compressed
prefabricate-vest-patru-trade-sa-5.compressed
prefabricate-vest-sa-4.compressed
west-gate-srl-4.compressed
west-gate-studios-sa-4.compressed

3 COMENTARII

  1. Mda…Liviu Tudor…Pe vremuri era „găinarul” grupării Hrebenciuc, acum pozează în mare proprietar de terenuri şi birouri în Bucureşti. De asemenea o mulţime din bogaţii de astăzi ai României au trecutul strâns legat de jaful Bancorex.

  2. […] Liviu Tudor, care detine si o casa pe Coasta de Azur, a tinut cu tot dinadinsul sa isi respecte aceasta imagine, afisandu-se de ceva vreme pe la intalnirile importante din Capitala cu un elegant Rolls Royce. Chiar daca numele barbatului nu este la fel de sonor in viata publica precum al altor mari intreprinzatori, Liviu Tudor se poate lauda ca, alaturi de Iulian Dascalu si Ion Tiriac, a pus bazele Patronatului Proprietarilor de Cladiri din Romania. Firma acestuia, Genesis Development, este considerata o adevarata „nava amiral” in bransa imobiliarelor si controleaza o suprafata inchiriabila de peste 200.000 de metri patrati, in Pipera (Novo Park) sau in Militari (West Gate). […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here