În București, zona Primăverii, un penthouse cu șapte camere și 450 de metri pătrați, se vinde cu 3,8 milioane de euro, fiind cel mai scump apartament din țară

0
2360

Referindu-ne la Top 10 al celor mai scumpe apartamente din țară, pe locul al doilea în clasamentul celor mai scumpe apartamente listate pe Imobiliare.ro se situează un alt penthouse, amplasat de data aceasta în zona Șoseaua Nordului – Herăstrău, ce poate fi achiziționat la un preț de 3,15 milioane de euro. Locuința are cinci camere, o suprafață utilă de 410 metri pătrați și este amplasată la ultimul etaj (din șase) al unui bloc finalizat în anul 2008.

Tot în zona de nord  Capitalei, în apropiere de parcul Herăstrău, un penthouse nou-construit, parte dintr-un bloc finalizat în anul 2015, are un preț 2,49 milioane de euro. Locuința are cinci camere (plus dependințe) și dispune de o suprafață utilă de aproximativ 340 de metri pătrați (la care se adaugă două terase de 90 de metri pătrați la ultimul etaj).

Pe de altă parte, la Brașov, cel mai scump apartament scos la vânzare pe Imobiliare.ro are un preț cerut de 650.000 de euro. Este vorba despre un penthouse din zona Drumul Poienii, finalizat în anul 2008. Compartimentat în patru camere (plus dependințe), acesta are o suprafață utilă de 180 de metri pătrați.

În Cluj-Napoca, cel mai scump apartament disponibil spre vânzare are un preț cerut de 430.000 de euro. Locuința are trei camere și o suprafață utilă de 160 de metri pătrați.

În Constanța, cel mai scump apartament este un penthouse cu vedere la mare, amplasat în zona Peninsula, ce poate fi achiziționat cu 435.000 de euro. Parte dintr-o construcție finalizată în anul 2016, acesta dispune de o suprafață utilă de 245 de metri pătrați și este compartimentat în trei camere (plus dependințe).

În zona centrală a Timișoarei, un penthhouse cu o suprafață de 150 de metri pătrați utili este scos la vânzare la un preț de 670.000 de euro, în timp ce la Iași, cel mai scump apartament disponibil spre vânzare pe Imobiliare.ro are un preț cerut de 350.000 de euro. Acesta dispune de o suprafață utilă de 210 metri pătrați și este alcătuit din patru camere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here