IMPACT Developer & Contractor înființează propria firmă de arhitectură și design

0
1301

IMPACT Developer & Contractor (simbol bursier IMP), primul dezvoltator imobiliar din România și totodată prima companie imobiliară listată la Bursa de Valori București, continuă integrarea pe verticală și înființează propria firmă de arhitectură și design – Impact Alliance Architecture (IAA).

Strategia de creștere a grupului IMPACT are la bază trei piloni: sustenabilitate, inovație și integrare pe verticală, extindere la nivel național și diversificarea portofoliului. Integrarea pe verticală, demarată în prima parte a acestui an, când IMPACT a preluat pachetul majoritar al constructorului RCTI, continuă cu achiziționarea altor servicii specializate, complementare activității de dezvoltare imobiliară.

Înființarea Impact Alliance Architecture vine ca urmare a nevoii de adaptare permanentă la cerințele unei piețe competitive, aflate în schimbare. Noua companie, cu atribuții în domeniile arhitectură și habitat, planificare urbană şi dezvoltare teritorială durabilă, are ca scop găsirea acelor soluții tehnice de ultimă generație compatibile cu viziunea IMPACT, astfel încât proiectele grupului să devină unele de referință în ceea ce privește dezvoltările sustenabile.

Impact Alliance Architecture va proiecta prin inovare, tehnologizare și cu responsabilitate față de mediul înconjurător. Astfel în următoarele luni, compania va gestiona proiecte de amploare ce vor fi dezvoltate de IMPACT, cu o valoare totală estimată la peste 1,5 milioane euro.

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

Cu o experiență de 31 de ani pe piață, IMPACT Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Acțiunile IMPACT Developer & Contractor SA (“IMP”) sunt cotate la categoria Premium a Bursei de Valori București, compania având o capitalizare bursieră de 903.689.741,28 lei (la data de 17.11.2022). Societatea utilizează cele mai bune practici de guvernanță corporativă, transparență, responsabilitate si comunicare cu investitorii, obținând ratingul 10 la evaluarea VEKTOR realizată de către Asociația Română pentru Relația cu Investitorii. Misiunea IMPACT Developer & Contractor este de a dezvolta comunități, prin proiecte sustenabile, la standarde de calitate BREEAM Excellent, certificate nZEB, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără GREENFIELD Băneasa și LUXURIA Residence, acesta din urmă fiind singurul proiect rezidențial din București cu certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, în 2020 IMPACT a demarat în Constanța construcția proiectului rezidențial BOREAL Plus, proiect mixt format din vile și blocuri de apartamente, iar anul acesta va demara construcția proiectului rezidențial GREENFIELD Copou, în Iași.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here