Ibis Styles se deschide în Nisipurile de Aur, Bulgaria

0
707

Accor, grup lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în regiunea Balcanilor. Grupul a semnat un acord de franciză cu Valdemosa EOOD pentru un ibis Styles în Bulgaria. Hotelul situat în Nisipurile de Aur îi va întâmpina pe primii oaspeți anul acesta în luna mai. 

Accor continuă să-și consolideze și să-și extindă portofoliul în Europa de Sud-Est, prin semnarea unui acord de franciză cu Valdemosa EOOD pentru rebranding-ul hotelului Roomer Golden Sands, recent renovat. Acesta va fi deschis sub brandul ibis Styles în mai 2021.

“Europa de Sud-Est este una dintre piețele importante pentru Accor, cu numeroase hoteluri și mărci care se vor deschide aici în următorii ani. Suntem bucuroși să fim parteneri cu Valdemosa EOOD și suntem încântați să introducem ibis Styles pe Coasta Bulgară a Mării Negre, în Nisipurile de Aur, o stațiune iubită de mulți bulgari și călători internaționali. Acest brand este cunoscut în întreaga lume pentru că oferă experiențe de neuitat datorită motivelor și design-ului său unic. Sunt mai mult de 550 de hoteluri care funcționează sub ibis Styles și fiecare are un design ludic și un aspect premium, inspirate de o temă unică, povestită în tot hotelul.  Suntem încrezători că oaspeții se vor bucura din plin de întreaga ofertă a acestui brand tânăr, la noul hotel ibis Styles Golden Sands Roomer“, a declarat Cătălina ROȘU – Director de dezvoltare România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

“Nisipurile de Aur și coasta Bulgară a Mării Negre reprezintă o destinație turistică foarte populară, ce atrage mulți vizitatori din România, Ucraina, Polonia, Germania sau Regatul Unit. Doar în 2019, stațiunea a înregistrat peste 700 000 de turiști cazați în unitățile sale hoteliere. Credem că datorită cooperării noastre cu Accor, în ciuda situației actuale de pe piață, mai mulți oameni ar putea descoperi adevărata frumusețe a coastei și vor petrece vacanțe perfecte în hotelul ibis Styles Golden Sands Roomer“, adaugă Tomash Kraev, Valdemosa EOOD Company.

Hotelul ibis Styles, care va fi deschis în curând, va oferi 90 de camere, un restaurant cu terasă exterioară care servește mâncăruri locale și internaționale, împreună cu o piscină exterioară înconjurată de vegetație. Hotelul este situat lângă promenada principală a stațiunii, la doar 100 de metri de partea centrală a Nisipurilor de Aur. Deschiderea sa este programată în mai 2021.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here