Ingrid Mocanu versus Andreea Paul – ipocrizie sau amnezie?

0
2688

Postarea fostei şefe a Direcției de avizare din Ministerul Justiției, vine ca o replică la ceea ce a declarat Andreea Paul Vass în legătură cu hoţii din PSD. În postarea făcută pe contul personal de socializare îi reaminteşte Andreei Paul despre problemele cu firma deţinută de familia sa.

“Auziţi şi voi: Andreea Paul duce grija hoţilor din PSD!? Zău? Îi recomand să o întrebe pe Prea-iubita ei Zeiţă Anticorupţie următoarele:

1. Cine este firma care a făcut evaluarea pe care eu, chipurile, nu am ştiut că n-ar fi bună (eu fiind jurist) de m-a făcut Statul Paralel suspectă? Şi să ne spună după aia şi nouă dacă are vreo legătură de rudenie conducerea firmei cu ea?

2. Dacă cumva conducerea firmei care a avizat raportul şi care este formată din EVALUATORI are vreo calitate în acel dosar? O avea vreo legătură asta cu relaţiile lor de rudenie cu duamna?

3. Ce faptă penală este aceea în care pe şefii – evaluatori care au semnat rapoartele de evaluare nu îi deranjezi, iar pe unii care nu aveau nici atribuţii legale şi nici pregătire profesională îi umfli? Şi după ce află răspunsul să   ni-l spună şi nouă şi după aia să mai vorbească”, a scris pe Facebook, Ingrid Mocanu cu speranţa că va primi un răspuns de la Andreea Paul.

Toate detaliile pe :
http://evz.ro/ingrid-mocanu-andreei-paul-vass.html

Mai jos redam integral opinia doamnei Andreea Paul Vass:

Pe doamna Mocanu nu o cunosc, nici dosarul dânsei și sunt convinsă că argumentele sale juridice îi vor servi în instanță. Resping ferm orice atac public la adresa mea folosind argumentul fals al “rudelor”, ca fiind sub demnitatea umană și fără nicio legătură cu logica juridică sau a bunului simț.

Resping ferm orice atac mediatic la adresa rudelor mele doar pentru că eu am îndrăznit să-mi exprim opiniile public sau pentru că am optat să activez politic cu bună credință pentru câțiva ani. Am cu ce să dau socoteală în urma activismului meu politic: TVA readus la 19% este amendamentul la Codul Fiscal care îmi poartă numele, la fel ca și cota redusă la TVA la 5% pentru cărți, manuale, muzee, evenimente culturale și sportive, precum și contribuția mea la recuperarea efectivă a 10 milioane de euro la bugetul țării prin deconspirarea cartelului de pe piața românească a insulinei sau cele zece legi promulgate care îmi poartă semnătura și sunt dedicate educației, copiilor, economiei și culturii etc. Sunt cifre reale, nu metafore, nu promisiuni!

Mi-aș fi dorit să pot opri multe alte nenorociri din economia românească pentru care am luat atitudine publică cu argumente și care mi-au atras denigrări și calomnii nemeritate. Asta-i viața. Fiecare răspunde pentru faptele sale și profesionalismul său.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here