Horia Ivanovici castiga definitiv in instanta 250.000 euro. Teszari bun de plata. Si …ramanem prieteni!

0
2462
Horia Ivanovici

Horia Ivanovici a câştigat definitiv procesul cu trustul RCS/RDS, după ce a fost demis.

În septembrie 2013, RCS/RDS îi rezilia unilateral contractul lui Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii „Fanatik Show”, invocând criticile aspre lansate de-a lungul vremii la adresa lui Mircea Sandu și a lui Victor Pițurcă în aparițiile la TV Digi Sport.

Compania sublinia prejudiciile aduse postului prin faptul că FRF a retras acreditările la toate conferințele și acțiunile echipei naționale.

Ivanovici s-a îndreptat împotriva trustului și, după trei ani de procese, a câștigat în instanță. El urmează să încaseze despăgubiri în valoare de 237.449 de euro, decizia fiind definitivă și irevocabilă!

„Nu o consider o victorie. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Am aceleași sentimente de prietenie și respect față de RCS/RDS. Am ajuns la o soluționare amiabilă privind suma de plată câștigată în instanță. Relațiile au rămas civilizate de ambele părți.

Vreau să le mulțumesc celor care m-au sprijinit în acele momente când rămăsesem singur, mai ales lui Cătălin Tolontan, care întotdeauna rămâne un ziarist fidel principiilor adevărului. Urez succes RCS/RDS!”, a punctat Horia Ivanovici pe marginea cazului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here