Hategan Attorneys își revitalizează echipa prin doua promovări și o noua adiție

0
1770

Timisoara, 11 mai 2017 – Hațegan Attorneys, cea mai mare casă de avocatură din partea de vest a țării, anunță două promovări în cadrul echipei: Alexandra Jivan trece în poziția de Partner, iar Karinei Reizer în poziția de Senior Associate.  De asemenea, echipa se întărește prin recrutarea Larisei Moldovan în poziția de Associate.

‘Hațegan Attorneys are o echipa tânără și dinamică, iar schimbările din echipa noastră sunt dovada acestui lucru. De asemenea, Hațegan Attorneys se mândrește cu o rată mare de retenție a avocaților din echipa noastră. Prin cele doua promovări recunoaștem plus-valoarea și contribuția adusă de colegii noștri, iar cu noua adiție a firmei cabinetul acordă o mai mare atenție dezvoltării practicii de litigii fiscale,’ a declarat Ioana Hațegan, Senior Partner.

Alexandra Jivan s-a alăturat echipei Hategan Attorneys in 2009, după ce și-a terminat dubla specializare în științe economice și drept. Alexandra a fost implicat în multe proiecte complexe de M&A, tranzacții comerciale, care au presupus găsirea și implementarea unor  strategii specifice și inovatoare. Datorită studiilor în economie, Alexandra are cunoștințe fiscale aprofundate, astfel că a reușit să ofere consultanță companiile multinaționale și a reprezentat interesele acestora în procedurile fiscale administrative, precum și în fața instanțelor competente ale legii, creând o rată de succes de peste 90 % pentru departamentul de impozitare. De asemenea, Alexandra are o experiență semnificativă în domeniul respectării și protecției datelor, oferind suport juridic specializat și de un nivel înalt de profesionalism multor companii internaționale.

Karina Reizner a început să lucreze în cadrul biroului de avocatură Hategan Attorneys ca și stagiar. După finalizarea stagiaturii, a continuat să colaboreze cu biroul. Specialitatea ei sunt litigiile comerciale, reprezentând interesul companiilor naționale și străine.

Larisa Moldovan are, de asemenea, o dubla specializare în științe economice și drept. Ea se alătura echipei Hațegan Attorneys de la Sparl Stalfort & Somesan. Înainte însă, Larisa a acumulat o experiență de câțiva ani ca economist. Astfel , în cadrul biroului de avocatură Hațegan Attorneys, Larisa se va specializa in ariile de practică pe M& A si Corporate Commercial si Contracte comerciale.

Despre Biroul de Avocatură Hațegan

Hațegan Attorneys este o birou de avocatură independent  de drept comercial.  Fondat în 2004, biroul are o echipă dinamică cu experiență care oferă o gamă integrată de servicii juridice pentru a satisface nevoile unei game largi de întreprinderi, persoane fizice și organizații . Acestea includ: M&A și Corporativ comercial, Financiar Bancar & Private Equity, Imobiliare, Construcții și PPP, Contracte comerciale, Litigii fiscale, Energie și resurse naturale, Insolvență, Tehnologia Informației, Muncă și Securitate Socială, Protecția datelor și Compliance. Hațegan Attorneys oferă o gamă largă de servicii juridice în diferite domenii de practică, atât pentru companiile românești, cât și internaționale . Deși este situat în Timișoara, biroul a reprezentat interesele clienților lor în peste 25 de județe din România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here