Grupul lui Voiculescu ia ajutor guvernamental de 3,2 milioane de euro

0
882

O parte din presă beneficiază de pomană pentru a promova fake news, așa cum îi spun eu campaniei de informare a grupului de comunicare strategică. În loc să acorde anumite facilități pentru toată presa, dacă tot o face, guvernul s-a gândit să cerceteze cât dă în funcție de cine s-a înscris pe lista cu pomana. Și-n top se află grupul adevăratului motan Felix, cum s-a autoproclamat Dan Voiculescu, cu 3.2 milioane de euro. Pagina de media a calculat și până acum au fost aprobate pentru publicitate 17 milioane de euro din totalul de 40 de milioane, cât a promis guvernul Orban fără număr. În loc să ajute doar presa scrisă, pentru că ea a suferit real, puterea politică a aruncat cu bani ca petrecăreții în maneliști spre site-uri tabloide, televiziuni generatoare de fake news, publicații în insolvență șamd.

Notă: Se va întreba cineva de ce spun că guvernul promovează fake news. Priviți doar bâlbele și incertitudinile specialiștilor care au recomandat populației cum să se protejeze. Acești reprezentanți ar fi trebuit destituiți pe loc, nu lăsați să conducă un grup neprofesionist. În plus, ce poți să le recomanzi românilor în afară de a se spăla pe mâini? Să poarte masca, veți spune. Păi, chiar OMS a spus că e necesară doar celor bolnavi, pentru a nu contamina și pe altcineva. Poate însă cineva din guvern are interes să mai cumpere populația măști de niște milioane de euro. Cineva ar trebui să le traducă celor din guvern ce mai zice OMS, ce spun specialiștii din Germania, Italia și SUA.

În concluzie, nu arunci 40 de milioane de euro pentru o publicitate ce trebuia să fie obligatorie și se făcea oricum gratuit de presă prin preluarea comunicatelor și declarațiilor guvernamentale. Nu așa ajuți, ci cumperi indulgență. De ce ai mitui oficial mass media dacă ești un guvern curat? Iată întrebarea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here