Grădiniţa Prietenii Mei, 4 ani de excelenţă în învăţământul preşcolar

0
1355

Grădiniţa cu program prelungit Prietenii Mei a sărbătorit în luna septembrie, 4 ani de la înfiinţare. Succesul său se datorează unei abordări centrate pe cultivarea vocaţiei şi aptitudinilor fiecărui copil.

Cei peste 100 de copii care au devenit Prietenii grădiniţei se bucură de o ofertă educaţională diversificată. Pe lângă activităţile zilnice specifice învăţământului preşcolar, cei mici pot opta pentru cluburi opţionale (dans sportiv şi modern, arte marţiale, balet, tenis/badminton, dar şi minifotbal şi minibaschet), în care sunt valorificate talentele şi potenţialul lor de dezvoltare.

Educaţia de calitate a fost constant prioritatea întregii echipe. Obiectivul a fost îndeplinit de-a lungul timpului prin implicarea în procesul educaţional a unor cadre didactice pregătite, mereu informate în legătură cu cele mai recente studii, descoperiri şi strategii de succes ce pot fi aplicate celor mici. Joaca inteligentă reprezintă metoda prin care dascălii reuşesc să stimuleze curiozitatea şi dorinţa copiilor de a învăţa, ghidându-i astfel către explorare şi creativitate.

La Grădiniţa Prietenii Mei oferim o educaţie preşcolară la standarde internaţionale. Atenţia şi dedicarea cadrelor noastre specializate au o contribuţie semnificativă în dezvoltarea copiilor, atât din punct de vedere emoţional, cât şi cognitiv. Pe lângă cadrele didactice profesioniste, venim în întâmpinarea celor mici şi cu activităţi extracurriculare. Este esenţial să-ți placă ceea ce faci, pentru că a fi profesor nu este doar un job. Aici vii cu sufletul, trebuie să ştii să te apropii de copii., afirmă Laura Goran, manager coordinator al Grădiniţei Prietenii Mei.

Cu un design interior modern, Grădiniţa Prietenii Mei îi întâmpină pe cei mici într-o clădire care ocupă o suprafaţă totală de peste 4.500 de metri pătraţi. Fiecare grupă de copii preşcolari dispune de un perimetru alcătuit din sala de activităţi, grup sanitar şi dormitor distinct, sub atenta îngrijire şi dăruire a doamnei educatoare şi a celor două doamne îngrijitoare. Preocuparea pentru detalii, armonia spaţiului şi atenta supraveghere a personalului calificat creează o ambianţă caldă şi primitoare pentru preşcolari.

Pentru ca cei mici să beneficieze de numeroase oportunităţi, Grădiniţa cu program prelungit Prietenii Mei se va axa în viitorul apropiat pe dezvoltarea unor noi parteneriate cu reprezentanţi ai mediului academic, mediului economic şi socio-cultural.

Informaţii detaliate despre Grădiniţa Prietenii mei pot fi accesate la adresa http://gradinitaprieteniimei.ro sau urmărind pagina de facebook https://www.facebook.com/pg/gradinitaprieteniimei.

Grădiniţa poate fi vizitată şi cu ocazia Zilelor Porţilor Deschise, iar cei interesaţi pot obţine mai multe informaţii la numerele: 0743.058.575 sau 021.222.46.42.

Despre Grădiniţa cu program prelungit Prietenii Mei

Grădiniţa Prietenii Mei a fost înfiinţată în septembrie 2015. Misiunea instituţiei este de a oferi educație, șanse egale și dezvoltare personală continuă, tuturor preşcolarilor.

Prioritatea este creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copiilor preşcolari prin crearea unui mediu în care se dezvoltă în funcție de abilități și predispoziții, învață și își însușesc o serie de repere care îi vor ajuta în viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here