Google a adăugat modul de căutare „Incognito” şi în aplicaţia Search pentru mobil, însă doar versiunea iOS

0
2463
incognito

Venind în sprijinul celor care doresc să folosească telefonul mobil pentru a cauta informaţii fără a lăsa urme în istoricul de navigare, Google a adăugat funcţia Incognito şi în aplicaţia Search pentru dispozitive iOS.

Completarea funcţia similară disponibilă de ceva timp în browserul Chrome, suportul pentru sesiuni temporare de căutare, fără urme în istoricul de navigare sau alte fişiere păstrate permanent în memoria dispozitivului, este disponibil acum şi din aplicaţia Google Search.

IOS a fost prioritatea

În mod surprinzător, Google a ales să ofere actualizarea mai întâi dispozitivelor cu sistem iOS, lăsând pentru mai târziu actualizarea versiunii de Android. aplicaţia Google Search poate combina folosirea modului Incognito cu funcţia de autentificare pe bază de amprentă, garantând astfel că sesiunile de căutare rămase active în aplicaţie nu pot fi urmărite de persoane străine.

Vizionarea clipurilor de pe YouTube

Tot la capitolul îmbunătăţiri, aplicaţia Google Search permite de acum şi vizionarea clipurilor de pe Youtube accesate din lista de căutare, fără a mai părăsi interfaţa aplicaţiei. În plus, Google promite că a redus cu 50% crash-urile aplicaţiei şi a optimizat compatibilitatea cu platforma iOS 10.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here