Gigantul Audi are probleme cu masinile din cauza ca acestea ar putea sa ia foc. Peste 300.000 de vehicule au fost chemate in service.

0
1795

Situatie de criza pentru compania Audi. Reprezentantii Audi au anuntat chemarea în service a peste 330.000 de vehicule înmatriculate în Germania. Acestia suspecteaza probleme la cablurile sistemului auxiliar de încălzire ce pot duce la incendierea masinilor.

Purtătorul de cuvânt al prestigioaei companii a declarat că problemele tehnice sunt la Audi A4, A5, A5 Cabriolet şi Q5, cele care au fost fabricate în perioada aprilie 2011 – mai 2015.

Aceasta situatie s-a declansat dupa ce mai multi proprietari ai acestor vehicule au semnalat miros de fum în masina, dar, deocamdată, nu au fost înregistrate incendii din cauza acestor probleme. Totusi, reprezentantii Audi vor sa trateze problema pana sa ajunga sa fie mai grava decat in prezent.

Compania Audi si-a luat apararea, declarand ca niciun alt model din grupul auto Volkswagen nu este afectat de aceste probleme tehnice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here