Genial: Samsung nu a reușit încă să descopere problema care a dus la defectarea Note7. ,,Încă studiem cazul,,, spune Samsung

0
2037
Samsung
După ce în septembrie anunţau oprirea de vânzare a telefoanelor Galaxy Note7, punând gestul pe seama unor probleme cu funcţionarea acumulatorului care necesită investigaţii suplimentare, oficialii companiei au forţat demararea unei campanii de înlocuire a tuturor dispozitivelor comercializate până atunci.
Samsung a dat asigurări că problemele au fost pe deplin rezolvate după ce a suspendat  producția Note7. Desigur, realitatea a dovedit exact contrariul, ultimul incendiu declanşat chiar la bordul unui avion de pasageri punând Samsung în situaţia de a opri definitiv producţia şi rechema toate dispozitivele rămase în circulaţie.
,,Rămânem preocupați,,
După ce problema a intrat în atenţia opiniei publice, reprezentanţii companiei sud-coreene au declarat pentru publicaţia Wall Street Journal că încă nu ştiu cauza exactă pentru incidentele care au afectat seria Note7: „Recunoaştem că nu am identificat corect problema de prima dată, dar rămânem preocupaţi să descoperim sursa acestora”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei. „Prioritatea noastră principală rămâne siguranţa clienţilor noştri şi recuperarea în proporţie de 100% a dispozitivelor Galaxy Note 7 rămase în circulaţie”.
Grăbesc apariția modelului S8
Potrivit unor dezvăluiri făcute de surse apropiate companiei, Samsung ar fi recrutat până şi angajaţi din echipa responsabilă cu dezvoltarea viitorului model Galaxy S8, în speranţa de a grăbi rezolvarea anchetei şi elimina orice temeri cum că aceleaşi vicii de proiectare ar putea fi preluate şi la alte modele smartphone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here