Ganduri despre pensionarii speciali (de protocol). Daca nu ei, atunci cine? Votati in sondaj

0
686

Despre pensionarul special din Romania (de protocol), Irina Alexe, am mai scris, incepand cu 2017.

Ea e detinatoarea unui record mondial inca ne-omologat, respectiv va primi pensie, MAI mult decat a TRAIT pana la data iesirii la pensionare (ceea ce e substantial mai mult decat perioada de contributie, contributie care oricum ii asigura cel mut o pensie de cateva sute de lei, si nu de peste 13.000 de lei, lunar).

Desi e un pic mai purie decat mine (eu implinind anul acesta 25 de ani de contributii la bugetul de stat, al asigurarilor sociale de stat, etc…), problema ei si a altora ca ea este cum sa mai prinda o sinecura de stat, in timp ce incaseaza pensia babana si necontributiva, majorata acum la 14.000 de lei.

Problemea mea si a altora cam de varsta ei, este sa identificam cum sa cream in continuare plus-valoare, pentru urmatorii 25 de ani, pentru ca doamna Alexe (47 de ani) sa isi incaseze si pensia babana, si sinecura.

Ai lui Alexe ne zic acum, ca eventual ar fi bine sa muncim cam dublu decat a muncit sinecurista (inca vreo 25 de ani, pe langa cei 25), ca sa ii platim sinecuristei si pensia babana, si sinecura.

Cam in ce zona a corpului credeti ca ii doare pe alde Alexe, Barna, Ghinea si pe ceilalti? #nimicpentrupopulatie.

Unde credeti ca ii doare pe cei care vor sa munciti pana muriti, de populatie?

Iata ce scriam in 2017, despre alde Alexe – cu modelarea cresterii sperantei de viata:

Pensionarul special se întoarce! Cu un record mondial încă neomologat, usereplus vrea să aducă secretar de stat o pensionară de la 42 de ani (acum 47), cu pensie de 13.000 de lei pe lună.

Și, încă ceva: poate vă trebuie:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here